Starity

12 érdekesség, amit talán még nem tudtál Zac Efronról

2024. június 22. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Ezúttal a High School Musical-filmekkel befutott színészről hoztunk el néhány érdekességet.

hirdetés

1. Gyerekkorában bele volt bolondulva Tyra Banksbe

Elloptam anyukám Victoria's Secret magazinját, kivágtam a Tyrát ábrázoló oldalt és kiragasztottam a falamra. Nagyon kínos!

– vallotta Zac Efron Ellen DeGeneres műsorvezetőnek egy korábbi interjúban.

2. Taylor Swift tanította meg gitározni

A Lorax sztárjai 2012-ben együtt jelentek meg az Ellen Show-ban, ahol előadták közösen a Pumped Up Kicks című Foster the People-dalt. 

Taylor adta nekem életem első gitárleckéjét

– ismerte be akkor a színész.

3. Hatalmas rajongója a Stranger Thingsnek

Zac elmondása szerint nagyon odavan a Netflix-sorozatért – különösen Millie Bobby Brown színészi játéka fogta meg. 2017-ben volt szerencséje találkozni fiatal kolléganőjével az MTV Movie & TV Awards díjátadó gálán, ami hatalmas élmény volt számára és nem titkolja azt sem, hogy szívesen vendégszerepelne a műsorban, ha felkérnék.

4. Ha nem színész lenne, akkor szakácsnak állt volna

Amikor hat évvel ezelőtt a Vogue magazin kérdéseket szegezett neki a 73 Questions szegmensében, a színész nem habozott beismerni, hogy szenvedélyesen szeret enni, így ha a színjátszásban kudarcot vallott volna, most szakácsként lakatná jól az éhes szájakat.

5. Meglovagolt egy cápát

Zac köztudottan nagyon szeret búvárkodni, és amikor 2016-ban Adam DeVine-nel a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című vígjátékot forgatták, elmentek közösen merülni. Amikor a vízfelszín alá kerültek, meglátták, hogy cápák hada vár rájuk, Zac azonban nem esett kétségbe, mivel azt tapasztalta, hogy a ragadozók messzire úsznak tőlük – így tudatva őket, hogy egy nagyobb ragadozó van a közelben. Ekkor megjelent egy hatalmas tigriscápa, ami épp Zac felé vette az irányt.

Visszatartottam a lélegzetemet, keresztbe tettem a karjaimat, hogy tudassam vele: nem vagyok préda. Belenéztem a szemébe. Nem viccelek

– idézte fel az emléket a filmsztár Jimmy Fallon műsorában. Elmondása szerint, amikor az állat távolodni kezdett tőle, megradagta az alkalmat, az uszonyába kapaszkodott és meglovagolta jószágot.

6. Eltörte a karját a Rossz szomszédság forgatásán

Zac éppen Seth Rogennel vett fel egy verekedős jelenetet, amikor váratlanul, a játék hevében véletlenül eltörte a karját. Profihoz méltón kezelte a helyzetet: a törés után is szerepben maradt és csak később kért orvosi segítséget, amivel elmondása szerint tetézte a bajt.

Éppen egy verekedős jelenet kellős közepén voltunk, és van az a rész, amikor Seth a kandallóhoz lök engem, én beütöm a fejem és aztán még jobban bepipulok. Volt egy pont, amikor túl erősen ütöttem a kezem a falba vagy a padlóba, már nem emlékszem pontosan, de rögtön tudtam, hogy eltörött a kezem.

7. Tinderen senki nem húzta őt jobbra

Saját bevallása szerint egyszer regisztrált a Tinderre abban a reményben, hogy majd ott megismerkedik valaki különlegessel, de csúfos kudarcot vallott a próbálkozása.

Elképesztő, de amikor regisztráltam a Tinderre, senki nem húzott engem jobbra. Azt gondolták, hogy a profilom kamu

–  osztotta meg a The Timesszal a tapasztalatát.

8. Leginkább azt bánja, hogy soha nem tanult tovább

Míg egy átlagos diák a középiskola után egyetemre vagy főiskolára jelentkezik, hogy ott még inkább elmélyüljön egy olyan választott ágazatban, ami érdekli, addig Zac már fiatalon is a karrierjét építgette anélkül, hogy felsőfokú tanulmányokat folytatott volna. A Women's Healthnek adott korábbi interjújában arról vallott, hogy annak idején felvételt nyert a Dél-Kaliforniai Egyetemre, de végül sosem ült be az iskolapadba, mert a színészi karrierje akkor kezdett beindulni és azt fontosabbnak tartotta a tanulásnál.

9. Az első High School Musical-filmben nem hagyták énekelni

Bár mindig is tehetséges énekes hírében állt, mégsem az ő hangját hallhatjuk a 2006-ban megjelent első HSM-ben, hanem Drew Seeley-ét. Bevallása szerint küzdött azért, hogy énekelhessen és végül a második részben már felcsendülhetett a hangja.

10. 2013-ban alkoholfüggőséggel kezelték

Sok fiatalon híressé vált tehetségnél előfordul, hogy karrierjük egy pontján az önpusztítás irányába hajlanak, ez alól pedig Zac sem képzett kivételt. Alkoholproblémái miatt 2013-ban mintegy öt hónapon át kezelték egy rehabilitációs klinikán.

Eljutottam arra a pontra, ahol egyre kevésbé érdekelt a munka és egyre jobban vártam a hétvégéket. Tudod, hogy értem. Alig vártam, hogy végre kimozdulhassak, lazíthassak és jól érezzem magam. Amikor már a hétfőt és a keddet is nehéz volt kibírnom, beláttam, hogy baj van

– mesélte Bear GryllsnekRunning Wild With Bear Grylls egyik epizódjában.

11. Tom Cruise tanította meg motorozni

Egy partin voltunk, amikor Tom megkérdezte tőlem, hogy Hé, haver, szoktál motozoni?. Másnap együtt lógtunk és szó szerint ott ült velem két órán át és megmutatta, hogyan kell motort vezetni. Ez is azt mutatja, hogy milyen ember is ő

– elevenítette fel Jimmy Fallon The Tonight Show-jában. Érdekesség, hogy ezt a tudását Zac a Szilveszter éjjel című filmben kamatoztatta is, amikor egy robogós futárt alakított.

12. Vanessa Hudgens a rajongója volt és már azelőtt bele volt habarodva Zacbe, hogy szerepet kaptak a High School Musicalben

Vanessa és Zac 2005 és 2010 között Hollywood egyik legnépszerűbb szerelmespárja volt, de csak kevesen tudják, hogy ők ketten nem a HSM forgatásán ismerkedtek meg egymással. Vanessa alig 14 éves volt, amikor először találkozott Zackel.

Totál bezsongtam. Ugyanazt csináltam vele, amit a rajongóim szoktam velem. Azt mondtam neki, Te jó ég, nagyon szeretlek, kaphatok egy autogrammot?!

– emlékezett vissza a színész-énekesnő.

via Business Insider, Diply

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek