Starity

Ilyen volt J.Lo "Ízek, imák, szerelmek"-vakációja: kiderült, mit csinált Olaszországban

2024. június 26. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő a férje nélkül utazott el Olaszországba, kiderült, hova látogatott és mit csinált.

hirdetés

Jennifer Lopezről nemrég írtuk meg, hogy Ben Affleck nélkül utazott Olaszországba, egyfajta "Ízek, imák, szerelmek"-vakációra, amellyel feltehetően a magánéleti problémáit próbálta feledni. 

Lopez természetesen luxuskörülmények között pihent: Amalfi partján nyaralt, ellátogatott Positanóba és Sorrentóba, és a híres olasz rendező Franco Zeffirelli egykori otthonában, a Villa TreVillében szállt meg. Hajókázás mellett a környező falvak boltocskáiban vásárolgatott, és a People forrása szerint a legfontosabb számára az volt, hogy nyugodt, csendes körülmények között pihenhessen. A helyiek szerint nagyon boldognak tűnt, az egyik vintázs ruhaboltban még táncra is perdült az eladó szerint. 

A szemtanúk szerint helyi különlegességeket evett általában, például homárt linguine tésztával, illetve ellátogatott a Lo Scoglio étterembe, ahol 2021-ben még Ben Affleckkel turbékolt. 

Az énekesnő állítólag most arra készül, hogy élete legjobb formájába hozza magát: ezzel akarja megmutatni Ben Afflecknek, hogy mit veszített, miután köztudottan gondok vannak a házasságukban és már szét is költöztek. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek