Starity

Ez volt az a pillanat, amikor megromlott J.Lo és Ben Affleck házassága

2024. június 27. 10:10   |   Szerző: Four

A két híresség kapcsolata vészesen romlik, kiderült, hogyan hidegültek el egymástól.

hirdetés

Az ellentétek nem mindig - vagy csak rövid időre - vonzzák egymást: Jennifer Lopez és Ben Affleck romba dőlt házassága is jó példa erre. A színész és az énekesnő ugyanis teljesen máshogy áll a hírnévhez, korábban is írtunk róla, hogy Lopez fürdőzik a rivaldafényben, Affleck viszont ki nem állhatja, ha nyilvánosság előtt kell megjelennie. 

Ehhez kötődhet az In Touch Weekly szerint az a pillanat, amikor repedések kezdtek keletkezni a kapcsolatukon: 

J.Lo dokumentumfilmjének készítése nagy felismerés volt számukra. 

- mondta az illető. 

Az egyik jelenetben Ben elárulta, mennyire sokkolta, amikor kiderült számára, hogy J.Lo bevitte a stúdióba az általa írt szerelmes leveleket, hogy a kollégái abból inspirálódjanak. Affleck kijelentette, "számára szerint és sérthetetlen, ami a magánéletéhez tartozik", ezért aztán ebben kompromisszumot kellett kötnie Lopezzel. 

Az énekesnő maga is bevallotta, hogy szerinte "Ben nem feltétlenül érzi magát komfortosan ebben a helyzetben, de támogatja a művészi törekvéseiben, mert tudja, hogy nem állíthatja meg őt."

Affleck tehát kénytelen-kelletlen elfogadta, hogy Lopez kiteregette a magánéletüket, de minden jel szerint nem tudott megbékélni vele. 

Mindketten hátraléptek egy lépést, és rájöttek, mennyire különbözőek. Míg Jennifer imád a figyelem középpontjában lenni, Ben inkább privátan élné az életét. Mindent összevetve különböző dolgokat akarnak az életben. 

- mesélte a forrás. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek