Starity

Keresztes Ildikó depresszióra hajlamos

2010. december 21. 20:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő édesanyja elárulta, hogy Ildikó hajlamos a depresszióra. Egyszer már sikerült legyőznie a betegséget.

hirdetés
Keresztes Ildikó depresszióra hajlamos

Keresztes Ildikó édesanyja aggódik lányáért. Éva néni elárulta, hogy lányának egyszer már sikerült legyőznie a depressziót, de génjeiben hordozza a hajlamot a betegségre, mert nagynénje is depressziós volt.

Az anyuka a következőt nyilatkozta: „Ildikónak nem lehet nemet mondani. Ha megpróbálom, még most, felnőtt fejjel is, felcsattan, hirtelen eljár a szája, olyat mond, amit később maga is megbán. Én ilyenkor csak hallgatok, aztán lecsillapodik, jön, hogy bocsánatot kérjen. És én persze nem haragszom rá. Hogyan is haragudhatna egy édesanya a saját lányára? A lányom egyébként egyszer már legyőzte a depressziót, de azért az nem múlt el nyomtalanul! Ráadásul a betegségét a nagynénjétől örökölte, tehát vigyáznia kellene magára, mert a génjeiben hordozza a hajlamot... A lányom küzdött és a mai napig küzd a világgal, s leginkább saját magával. Féltem Ildikót, de tudom, hogy erős ember. Bízom benne.”

Az énekesnő érzelmi labilitása az X-Faktor alatt is megmutatkozott. Vajon Ildikó fel tudja majd dolgozni az őt ért támadásokat, vagy ismét depresszióba zuhan?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek