Starity

Margot Robbie "szexi cica" helyett komoly szerepeket akar

2024. július 01. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő megunta, hogy sok szerepet a szépsége miatt osztanak rá, inkább komoly karaktereket akar.

hirdetés

Margot Robbie leszámolt a szexi szerepekkel: a színésznő a Life & Style forrása szerint most épp azon dolgozik, hogy minél komolyabb karaktereket játsszon, amelyeknél nem elsődleges a megjelenése, sőt, azt is fontosnak tartja, hogy egyedül ő játssza a főszerepet egy adott produkcióban. 

A következő lépés Margot számára, hogy producerként és sztárként is tényleg főszerepet játsszon és ne egy férfi kollégájára támaszkodva készüljön el a film. 

- mesélte az illető. 

Robbie és férje, Tom Ackerley 2014-ben saját produkciós irodát alapítottak, és az általuk képviselt filmek összegezve 25 Oscar- illetve 18 BAFTA-jelölést kaptak. Így aztán nem meglepő, hogy egy újabb, a Barbie sikereit megközelítő produkciót akarnak készíteni, de ezúttal egyedül Margot lenne az A-kategóriás szupersztár.  

Margot egy az egyben "Leonardo DiCaprio-üzemmódba kapcsolt", ő akarja a hátán vinni a következő filmjét, és remélhetőleg győztesként kikerülni a helyzetből. Ez a férje életét is megkönnyítené, aki az utóbbi 10 évben fogcsikorgatva nézte végig, hogy Robbie a leghíresebb és legjóképűbb filmsztárokkal dolgozott együtt. 

A színésznő már többször is forgatott közös filmet Leonardo DiCaprióval, Brad Pitt-tel, Ryan Goslinggal, Will Smith-szel és Idris Elbával is, és következő, "A Big Bold Beautiful Journey" című filmjében ugyan ő lesz a középpontban, de együtt játszik Colin Farrell-lel. 

Az illető hozzátette, hogy Tom és Margot közösen döntöttek úgy, hogy a "szexi cica" helyett most komolyabb karaktereket kellene elvállalnia. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek