Starity

Valójában J.Lo és Ben Affleck hónapokig színlelték, hogy együtt vannak?

2024. július 03. 15:03   |   Szerző: Four

Egyesek szerint Lopez és Affleck már hónapokkal ezelőtt is csak színlelték, hogy együtt vannak.

hirdetés
Valójában J.Lo és Ben Affleck hónapokig színlelték, hogy együtt vannak?
Fotó: hu.depositphotos.com

Lehetséges, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának már sokkal előbb befellegzett, mint ahogy azt eddig sejteni lehetett. A két híresség a Page Six forrása szerint már márciusban úgy döntött, hogy nem folytatják együtt az életüket, de Ben "nagyon védelmező, ha Jenniferről van szó", ezért aztán utána is többször együtt mutatkoztak, csak hogy elkerüljék a feltűnést. (Affleck egyébként a közös vörös szőnyeges fotózásokon láthatóan nagyon szenvedett, de ezt később mindig azzal magyarázta, hogy nem tehet róla, szimplán csak nem kedveli a reflektorfényt.)

A párról májusban kezdtek terjedni a pletykák, hogy valami nem oké a házasságukkal, majd egyre több ezt igazoló dolog következett: Lopez egyedül jelent meg a Met-gálán amelynek az egyik házigadája volt, aztán új filmje premierjére is szólóban érkezett, kedvelt egy toxikus kapcsolatokról szóló posztot Instagramon, Affleck pedig kiköltözött a közös otthonukból. 

Jennifer nagy erővel készült a koncertturnéjára, amelyet aztán hirtelen lemondott családi okokra hivatkozva, Ben pedig a legfrissebb hírek szerint az összes holmiját elvitette a közös otthonukból, míg J.Lo Olaszországban nyaralt. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek