Starity

Ezek a színészek csatlakoznak a The Sandman második évadához

2024. július 03. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Kiderült a The Sandman közelgő második évadának néhány új szereplőjének színésze.

hirdetés

A Netflix több új szereplőt is bejelentett, akik csatlakoznak a sorozat új évadához, köztük Douglas Booth-t és Ruairi O'Connort.

Mindegyik karakter ugyanolyan erős, mint Álom - majdnem olyan okos - és sokkal kegyetlenebb

- osztotta meg Allan Heinberg showrunner a TUDUM-nak nyilatkozva.

Együtt behálózzák Álmot a palotai intrikák, a csillogás, a démoni harcok és a pókszex hálójába. Egyikre sincs felkészülve; mindezek pedig egy sokkal veszélyesebb Végtelen Álommá változtatják őt.

Ruairi O'Connor mint Orfeus, költő, zenész, orákulum, valamint Álom és a múzsa, Kalliopé egyetlen gyermeke jelenik meg. Idealista, romantikus, fiatalember - és nagyon is apja fia -, amíg a tragédia be nem következik, és fel nem tárul előtte a szerelem valódi természete.

Freddie Fox mint Loki, a káosz istene. Loki egy bájos, csábító alakváltó. A legokosabb és legveszélyesebb minden szobában, teljesen ellenállhatatlan, és soha nem lehet benne megbízni.

Clive Russell mint Odin, Thor apja és Loki vértestvére. Régóta szövetségese Álomnak, de kétségbeesett végletekbe hajszolja magát a Ragnarök megakadályozására tett erőfeszítései során.

Laurence O'Fuarain mint Thor, a viharisten. Thor nyers, durva, és kizárólag az étel és ital, a harc és a szex iránti étvágya hajtja.

Douglas Booth mint Cluracan és Ann Skelly mint Nuala, a Tündér udvar királyi küldöttei. Nuala és Cluracan testvérek, akik minden tekintetben ellentétesek. Nuala felelősségteljes, empatikus és elvhű. Cluracan egy impulzív gazember, aki az élvezeteknek él. Semmiben sem értenek egyet, kivéve az egymás iránti odaadásukat.

Jack Gleeson mint Puck, egy rosszindulatú hobgoblin, aki Oberon tündérkirály királyi bolondjaként szolgál. Puckot lenyűgözik a halandók, és semmi mást nem élvez jobban, mint hogy saját szórakoztatására kicsúfolja őket. Ő ihlette Shakespeare Puckját is a Szentivánéji álomban.

Indya Moore mint Wanda, egy exkluzív utazási cég hivatásos sofőrje és biztonsági ügynöke. Wanda nélkülözhetetlen kalauznak bizonyul az ébrenléti világba vezető Végtelen út során.

Steve Coogan Barnabas, a Végtelen tékozló testvér kutyatársa hangjaként. Barnabas hűséges és szerető, de szókimondó cinikus. Vagyis egyszerre az ember legjobb barátja és az ember legélesebb kritikusa.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek