Starity

Hugh Jackman attól félt, hogy nem kapja meg Rozsomák szerepét

2024. július 04. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Hugh Jackman bevallotta, hogy azt hitte, elszúrta a meghallgatását Rozsomák szerepeére a 2000-es X-Men filmhez.

hirdetés

Hugh Jackman mesélt a meghallgatásáról, amikor a 2000-es X-Menben Farkas/Rozsomák szerepére jelentkezett. Meg fogsz lepődni, de nem Jackman volt az első választás a szerepre. Valójában Dougray Scott, de konfliktusai voltak a forgatáson, így távoznia kellett a franchise-ból. Ezután kaptam meg Jackman a szerepet, aki szerint a meghallgatás nem a tervek szerint alakult.

Az EW-nek nyilatkozva felidézte, hogy Bryan Singer rendezőnek és Tom DeSanto forgatókönyvírónak csak azután jött be olvasni a szöveget, hogy a film forgatása már elkezdődött.

DeSanto csak azt mondta: »Csendet... Csendesebben... Csendesebben... Csendesebben«. A végére már magamat sem hallottam. Láttam rajta, hogy azt gondolja: »Miért hallgatom meg az ebédidőmben ezt a fickót egy olyan szerepre, amit már betöltöttem?«. Ki volt akadva

- mesélte a színész.

A színész elmondta, hogy azt hitte, elvesztette a szerepet, és legyőzöttnek érezte magát, amikor Kevin Feige, aki most a Marvel Studios-t vezeti, de producer asszisztensként dolgozott a filmen, elvitte őt vacsorázni.

Azt mondtam: »Kevin, mindannyian tudjuk, hogy nem kapom meg a szerepet. Nem kell elmenned vacsorázni« 

- mondta Feige-nak.

De nem, ő beült, és megevett velem egy steaket, majd kivitt a repülőtérre. Soha nem fogom elfelejteni. Ez volt a legkedvesebb dolog. Azt gondoltam, soha nem fogom elfelejteni.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek