Starity

Zac Efron sérülését beleírták a legújabb filmjébe

2024. július 07. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Zac Efront az utóbbi években gyakran vádolják azzal, hogy plasztikai műtétet végeztetett, de az elmondása szerint megsérült, és azért változott meg az arca. Most a legújabb filmjében is utaltak erre.

hirdetés

Zac Efron ragaszkodik ahhoz, hogy nem volt plasztikai műtéte, és megváltozott külsejét egy otthon történt baleset után megnövekedett állkapocsizmainak tulajdonítja, amelyben súlyosan megsérült az álla.

A Men's Health magazinnak 2022-ben elmagyarázta, hogy az erősebb állkapocsvonalát a megerősödött szájzáró izmainak köszönheti. Azt is elárulta, hogy azért kezdte el szájzáró ízom gyakorlatokat végezni, hogy segítse a felépülését egy hónapokkal azelőtti szörnyű balesetből.

Efron elmesélte, hogy miközben otthon volt, megcsúszott egy zoknin és ráesett egy gránit szökőkút sarkára, aminek következtében eszméletét vesztette. A kiadványnak azt mondta, hogy "az állcsontja lógott le az arcáról".

Efron fizikoterápiát végzett, hogy segítsen rehabilitálni a törött állkapcsát, de végül egy időre abbahagyta. Mivel abbahagyta, "néhány rágóizomnak az arcában, amelyeket a rágáshoz használnak, kompenzálnia kellett, mert a többiek nem voltak teljes egészségesek". Később az Entertainment Tonighttal megosztotta, hogy majdnem meghalt a balesetben. 

Meglepő módon legújabb filmjében, a Családi afférban Efron karaktere, Chris Cole utal arra, hogy állsérülése és műtétje volt. Nicole Kidman karakterének, Brooke Harwoodnak azt mondja, hogy forgatáson ráesett egy törött üvegre, még a hegét is megmutatja.

via Capital FM

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek