Starity

Glen Powell keresi a szerelmet, de az ismerősei szerint túl önző

2024. július 08. 13:01   |   Szerző: Four

A színész a barátai szerint nem áll készen egy komolyabb kapcsolatra, mert túl önző.

hirdetés

Glen Powell korábban mesélt róla, hogy szeretne párkapcsolatot - de az ismerősei szerint ez egészen addig nem fog bekövetkezni, amíg nem változtat a hozzáállásán. 

Elég komoly intő jel vele kapcsolatban, hogy az óriási sikere után most arra vágyik, hogy a világ egyik legismertebb színésze legyen. Nyilván olyan nagy nevektől tanult, mint például Tom Cruise, de a csőlátása miatt folyton elutasítja a lányokat, és nem meglepő, hogy most így áll a szerelmi élete. Legalábbis amíg Los Angelesben élt, csakis hamvában holt kapcsolatai voltak. 

- mesélte a Life & Style forrása, majd így folytatta: 

Nehéz komoly kapcsolatot kialakítani valakivel, aki annyira szerelmes önmagába, mint Glen. Most úgy érzi, azzal, hogy Texasba költözik, megoldhatja ezt a helyezetet - de ott is ugyanazokba a problémákba fog ütközni, mint máshol. 

A hírességről korábban írtuk, hogy Los Angelesből visszaköltözött az otthonába - elmondása szerint azért, mert le akart diplomázni, illetve szeretett volna közelebb élni a családjához. De mint kiderült, ezzel együtt szeretne új szerelmet is: 

Ha tényleg szeretne feleséget és családot, akkor mutatnia kellene egy kis alázatot, és hogy nem csak önmagának illetve a hirtelen berobbant karrierjének él. Eddig azonban nagyon messze áll ettől. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek