Starity

Mila Kunis jobban szereti a szakadt ruhákat

2010. december 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Swan sztárja otthonülős típus, ezért inkább a kényelmesebb viseletet választja, persze így is igyekszik törődni a stílusával.

hirdetés
Mila Kunis jobban szereti a szakadt ruhákat

Mila Kunis, a gyönyörű színésznő elmondása szerint nem nagyon foglalkozik a divattal, hanem próbál mindig szakadtabb, kényelmesebb ruhákba burkolózni, mivel neki ez a stílus közelebb áll a szívéhez, mint az olyan, ami mindig tökéletes, divatos ruhákból áll. Igaz, hogy Mila eléggé trehány személyiség, de azt még ő maga is elismerte, hogy azért bizonyos alkalmakkor nem illik otthoni ruhákban feltűnnie, így egy kicsit erőt is vesz magán.

„A mindennapi viseletem edzőcipő, farmer, trikó és melegítőfelső. A melegítőalsókat is nagyon szeretem, képes vagyok abban elmenni vacsorázni. De megpróbálok sokkal többet törődni azzal, hogy éppen hogy nézek ki, de ha nem elengedhetetlen, akkor maradok trehány” – mondta el Mila.

A sztár még azt is elmesélte, hogy a munkája terén nem olyan trehány, mint a hétköznapokban: „Öt hónapba telt leadni azt a 6 kilót, és csupán órákba visszahízni. Kész csoda, hogy milyen gyorsan ment. Mielőtt befejeztük a forgatást, de felvettük az utolsó jelenetet, amiben táncolnom kellett, hazarohantam és magamba tömtem egy hatalmas tál makarónit sajttal. De miután visszatértem a rossz táplálkozáshoz, azok után, hogy hónapokig nagyon fegyelmezetten ettem, a gyomrom nehezen állt vissza. Amikor végeztünk, mielőtt gépre szálltam hazafelé, bevásároltam egy kínaiban, aztán amikor leszálltam Los Angelesben, bevágtam magam a kocsiba, azonnal egy autósbüfé felé vettem az irányt, mindenből duplát, szupert, dupla-duplát kértem, és közben folyamatosan döntöttem magamba a szénsavas üdítőket. Nagyon jól esett.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek