Starity

Pénzt gyűjtenek Király L. Norbinak

2010. december 22. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Király L. Norbi fanatikus rajongói egy internetes oldalon toboroznak embereket, hogy pénzzel járuljanak ahhoz, hogy Norbi karrierje akadályok nélkül induljon.

hirdetés
Pénzt gyűjtenek Király L. Norbinak

Király L. Norbi legnagyobb rajongói nehezen dolgozzák fel kedvencük harmadik helyezését. A fanatikusok ezúttal pénzgyűjtést szerveznek az énekesnek ahhoz, hogy mihamarabb elindulhasson X-Faktoron kívüli karrierje is.

Jól ismervén a pályakezdés anyagi terheit és a függetlenség megteremtésének alapvető problémáit, szeretnénk hozzásegíteni Király L. Norbertet ahhoz, hogy a jövőben csak a tanulásnak, szakmai fejlődésnek és az előadóművészetnek szentelhesse az életét, és ne tegye ki magát olyan kötelezettség vállalásának, mely aránytalan terhet ró a vállára. Ezért utaljunk át Norbinak annyi SMS-nyi összeget, amennyit neki szántunk, ha bejutott volna a vasárnapi döntőbe. Kezdeményezésünk legyen köszönet a sok örömteli, boldog percért, mellyel megajándékozott minket. Az akció december 24-ig tart” – többek között ez áll abban a felhívásban, amely tartalmazza a magyar Joe Cocker bankszámlaszámát is.

Norbi a kezdeményezés hallatán így nyilatkozott a Borsnak: Fogalmam sincs, hogyan szerezték meg a bankszámlaszámomat, nem én adtam ki, nem én kértem, hogy küldjenek nekem pénzt. Viszont elképesztően nagy öröm számomra, hogy így kiállnak mellettem az emberek, és segítenek abban, hogy megkönnyítsék a dolgom, hogy egyszerűbb legyen azzal foglalkoznom, amivel szeretnék. Fel sem tudom fogni, nagyon köszönöm” – mondta hálálkodva Norbi, aki az X-Faktor sikerei után Budapesten kezd új életet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek