Starity

Szíj Melinda apja halálos beteg

2010. december 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült a titok: Szíj Melinda nem saját maga, hanem édesapja miatt szeretett volna annyira kiesni a Megasztárból. A férfi ugyanis súlyos beteg, és életveszélyben van.

hirdetés
Szíj Melinda apja halálos beteg

Kiderült, miért jellemezte az egész verseny alatt furcsa kettősség Melindát. Egyfolytában azt hajtogatta, hogy már haza akar menni és abbahagyni a versenyt, miközben remek produkciókkal lépett fel. Most már tudjuk: azért tette ezt heteken keresztül, azért szerette volna önként feladni élete álmát, hogy az édesapjának segíthessen.

Melinda apukája négy éve hirtelen rosszul lett otthon, ahonnan azonnal kórházba vitték. Később kiderült, hogy súlyos szélütést, másnéven stroke-ot kapott. Azóta nagyon figyelni kell rá, mert komoly ápolásra szorul.

„Nem képes lábra állni, édesanyám egyedül látja el a ház körüli teendőket. De szerencsére az esze teljesen a helyén van, úgyhogy végigkövette a fellépéseimet a tévében, és iszonyatosan büszke rám” – nyilatkozta a Megasztár egykori versenyzője, majd hozzátette: az orvosok szerint arra már nincs remény, hogy valaha is teljesen felépüljön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek