Starity

Életrajzi filmjével az exeit akarja lejáratni Britney Spears?

2024. augusztus 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A pophercegnő bevonásával készül az életéről szóló film, melyben állítólag nagy szerepet kapnak exei is.

hirdetés

Nem árt, ha Justin Timberlake és Sam Asghari felkötik a gatyájukat, ugyanis az a hír járja, hogy a Britney Spears életéről szóló filmben célkeresztbe kerülnek az énekesnő édesapjával, Jamie Spearsszel együtt. Állítólag a popsztár a lejáratásukkal akar bosszút állni rajtuk, amiért éveken át rosszul bántak vele, a produkció alapjául pedig Britney tavaly megjelent, A bennem lévő nő címet viselő memoárja szolgál.

Jobb, ha felkészülnek, mert Britney ezúttal nem fogja visszafogni magát

– nyilatkozta egy, a Toxic előadójához közel álló forrás.

A projekthez egyébként Marc Platt producer már le is szerződött, aki korábban olyan alkotásokon dolgozott, mint a Doktor Szöszi-filmek, A tökéletes pasi, a Kaliforniai álom, A lány a vonaton, a Mary Poppins visszatér, valamint az élőszereplős Aladdin és A kis hableány – csak hogy néhányat említsünk a legismertebb munkáiból. A főszerepre a legesélyesebbnek az Eufória sztárja, Sydney Sweeney tűnik, de egyelőre még nem áll rendelkezésre információ azzal kapcsolatban, hogy vajon elkezdődött-e a casting.

Britney odáig van az örömtől a film miatt, és nagyon is érintett annak minden aspektusában. Rengeteg példányt eladott a könyvéből, és tisztában van azzal, hogy a filmre talán még annál is többen kíváncsiak lesznek

– magyarázta a bennfentes, aki azt is tudni véli, hogy a film „főgonosza” Spears apja lesz, aki éveken át terrorizálta, irányította, kihasználta és akarata ellenére dolgoztatta az énekesnőt.

Britney azonban nem szán különb szerepet volt kedvesének, Justinnak sem, akivel 1999 és 2002 között alkotott egy párt. Életrajzi könyvében nyíltan írt arról, hogy az énekes megcsalta őt és rávette, hogy vetesse el közös magzatukat – ez utóbbi mélyen traumatizálta a szőke szépséget, és állítólag a meg nem született gyermek emlékére írta Everytime című dalát.

Britney úgy érzi, túl kesztyűs kézzel bánt Justinnal a könyvben és most alkalma nyílik arra, hogy egy kicsit bekeményítsen vele szemben a film keretein belül.

Nem sok jóra számíthat az iráni-amerikai származású exférj, Sam sem, aki hatévnyi együttjárás után 2022-ben vette feleségül Britney-t, de házasságuk egy év múlva véget ért. Amikor a szupersztár a könyvét írta, akkoriban még csupa pozitívan fogalmazott a kedveséről, ám mostanra valószínűleg sokkal több mondanivalója van a kapcsolatukról.

Ez a film óriási katarzissal ér majd fel Britney számára, nem is beszélve arról, hogy végre visszavághat. Visszaszerezte az erejét és imádja ezt az érzést.

via RadarOnline

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek