Starity

Az X-Faktor döntőseit egymás ellen fordítanák

2010. december 22. 23:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csabát, Nikolast és Norbit egymás ellen akarják uszítani, de barátságok töretlen marad.

hirdetés
Az X-Faktor döntőseit egymás ellen fordítanák

A döntős fiúk rajongótáborai egymás ellen hangolják az énekeseket. Az áskálódások azonban hiábavalónak tűnnek, mert Vastag Csaba, Takács Nikolas és Király L. Norbi barátsága töretlen marad.

Csabi a következőt nyilatkozta a Blikknek:  „Az eredményhirdetés pillanataiban Nikolasszal mindketten a másik nevét mormoltuk egymásnak, mindketten a másikra tippeltünk, mivel egyikünk sem mert olyan nagyot álmodni, hogy megnyerhetjük. Mi hárman egyébként sem harcoltunk már igazán egymás ellen, Nikolasszal a párbajt sem úgy fogtuk fel, hogy ez egy véresen komoly küzdelem lesz, hiszen mi már mindenképpen nyertünk. A mi barátságunk már örökre megmarad az eredmény és a rosszakarók ellenére is. Természetesen mindig akadnak olyan rosszindulatú emberek, akik éket akarnak verni közénk, és próbálnak minket egymás ellen fordítani, de szerencsére ez eddig nem sikerült nekik, és nem is fog. Sokszor nekem sustorogtak a fülembe, hogy a másiknak kellett volna továbbjutnia, míg máskor Nikolasnak vagy Norbinak mondogatták, hogy nekik kellett volna nyerniük, én nem is érdemeltem meg az elsőséget. Különben is, sokkal jobbak voltak nálam a párbajban is, nem érdemeltem meg ezt a sikert. Ezek a furkálódások azonban csak egyre erősebbé teszik a mi barátságunkat, visszafelé sültek el.”

Az énekesek viszonya tökéletes, hiszen mindannyian nyertek. Örülnek egymás sikereinek, és segítik a másikat, ahol tudják. A fiúk szeretnék, hogy rajongóik se ellenségként tekintsenek a másik fanjaira, mert bennük sincs semmilyen ellenérzés a másikkal szemben.

Csabinak leginkább az fáj, hogy öccsével, Tamással is össze akarják ugrasztani, pedig az X-Faktor győztese szenvedte meg leginkább, amikor testvérét ejtette ki a versenyből. Később kárpótolta is Tomit, hiszen a döntőben együtt énekeltek, és nyereményautóját is neki ajándékozta.  

Az énekes így nyilatkozott: „Nagyon nehéz volt feldolgoznom, hogy én ejtettem ki Tomit, de megbeszéltük, egyáltalán nincs harag köztünk, és a kapcsolatunkban sem vert éket. Ugyanúgy szeretjük egymást, mint előtte.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek