Starity

Örök barátok: Adam Sandler heti rendszerességgel hívogatja Rob Schneidert

2024. augusztus 26. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A két színész számtalan filmben szerepelt együtt az elmúlt évtizedekben, ám kapcsolatuk nemcsak kollegális, hanem baráti jellegű is.

hirdetés

Rob Schneider és Adam Sandler olyanok, mint Bud Spencer és Terence Hill voltak egykor: ahol az egyikük megjelenik, ott a másik felbukkanására is számíthatunk. Így van ez náluk, de nemcsak a filmvásznon, hanem a magánéletben is. Az 1980-as években ismerkedtek meg egymással, amikor mindketten komikusként próbáltak boldogulni. Első közös hollywoodi munkájukra 1998-ban, A vizesnyolcas készítése közben került sor, azóta pedig még közelebb kerültek egymáshoz. Számtalan közös filmben szerepeltek – néha csupán egy cameo erejéig –, ám barátságuk nem csak a kameráknak szól, hanem valóban nagyon szeretik és mindenben támogatják egymást.

Az elmúlt 30 évben nem volt olyan hét, hogy ne csekkolta volna, hogy hogy vagyok. Ez tényleg igaz. Nem számít, hogy a világ épp melyik pontján vagyok, mindig odacsörög – sokszor épp az éjszaka kellős közepén. Volt, hogy Olaszországból hívott fel, hogy megkérdezze, mi van velem, mire én Itt hajnali két óra van.. Erre azt mondta Kelj fel, mert beszélnem kell veled. Jól vagy?

– elevenítette fel Schneider.

Már közel öt évtizede vagyunk barátok. [...] Nincsenek szavak, amik kifejeznék, mennyire szeretem őt, és azt kívánom neki, hogy legyen egészséges, boldog és sikeres. Fantasztikus ember! Jelenleg a Happy, a flúgos golfos második részét forgatja. Milyen csodálatos, nem igaz?

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek