Starity

Anne Hathaway már nem fél levetkőzni

2010. december 23. 17:05   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anne Hathaway a filmvásznon is ledobta melltartóját. Először nagyon szégyenlős volt, ám partnere, Jake Gyllenhaal sok segítséget nyújtott neki.

hirdetés
Anne Hathaway már nem fél levetkőzni

Anne Hathaway már legújabb filmjének első negyedében megszabadul melltartójától. Több riporter is faggatta, hogy milyen érzés volt a tökéletes Jake Gyllenhaal oldalán villantani.

„Aggódtam, pláne azok után, hogy Jake ilyen szépen kigyúrta magát Perzsia hercegeként. Szerencsére azonban olyan csodálatos összhang van közöttünk, hogy minden gátlásomat levetettem. A szexjelenetekben vigyázott rám, és láttam rajta, nagyon fontos neki, hogy ellazuljak. Ő volt az én védelmezőm!” – mesélte Anne, aki hozzátette, hogy a premierre mamája is elkísérte, aki a hasonló jelenetknél pirulva takarta el a szemét.

Egy másik interjúban elárulta, hogy sikerült – Gyllenhaal kérésére – teljesen ellazulnia: „Alaposan átbeszéltük, hogy mit akarunk csinálni, mielőtt forgatni kezdtük, így nem volt annyira kényelmetlen, más filmekből vettünk példákat, és azt is megtárgyaltuk, hogy hogyan kommunikáljunk közben.”

A hazai mozik 2011. január 6-ától kezdik vetíteni a Szerelem és más drogok című filmet.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek