Starity

Kim és Kourtney meghódítja New Yorkot

2010. december 23. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E! csatorna, amely az egész Kardashian család show-ját, a K, mint Kardashiant is közvetíti, megerősítette a híreket, miszerint két Kardashian lány egy új valóságshow-ban fog szerepelni.

hirdetés
Kim és Kourtney meghódítja New Yorkot

Nyáron a három lánytestvér közül Kourtney és Khloe volt az, aki egy valóságshow-t indított, a Kourtney and Khloe Take Miamit (Kourtney és Khloe meghódítják Miamit). A mostani műsor is hasonló lesz, csak Khloe Kimre, Miami pedig New Yorkra cserélve.

Mindkét lány izgatottan írt a blogjában erről.

„Most már hivatalos! Kourtney és én New Yorkba költöztünk, hogy leforgassuk az új műsorunkat, a Kourtney and Kim Take New Yorkot! Ennél izgatottabb nem is lehetnék, hogy a következő néhány hónapot az egyik kedvenc városomban tölthetem! Amikor eldöntöttük, hogy a Dashet New Yorkban is meg szeretnénk nyitni, Kourttal úgy éreztük, kellene oda valaki, aki segít elindítani az üzletet, és figyel, hogy minden jól működjön. Miután beszéltünk erről a családdal, úgy gondoltam, csatlakozhatnék Kourtney-hez, Scotthoz és Masonhoz NYC-ben. Nemcsak sok időt tölthetek Kourttal, de Masey-vel is annyit lehetek majd, amennyit csak akarok! Készülj, New York City... Kim és Kourtney a városban vannak!!!” – lelkesedett Kim.

„Izgalmas híreim vannak! Mint tudjátok, Kimmel New Yorkban vagyunk, és most már bejelenthetem, hogy elkezdtük forgatni az új műsort, a Kourtney and Kim Take New Yorkot. Sokat gondolkodtunk rajta, hogy hol nyissuk meg a Dasht. Már most annyit szórakozunk ebben a városban! Az energia, az időjárás, a divat, az ételek... imádom mindet. És természetesen nem egyedül, hanem a saját kis családommal, Masonnal és Scottal jöttem ide” – írta az idősebbik lány, Kourtney.

A műsor Kourtney és Kim életét fogja követni, amint a híres amerikai városba költöznek, hogy ebben a nagyvárosban is megnyissák közös üzletüket, a Dasht. Kourtney már a műsor megtervezése előtt is úgy döntött, hogy New Yorkba megy a családjával: a barátjával, Scott Disickkel és a 10 hónapos fiával, Masonnal. Húga a show alatt velük fog élni.

Állítólag már októberben elkezdték a forgatásokat, és a műsor premierje 2011 januárjára várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek