Starity

Nagy változás történt Vilmos herceg megjelenésében, kiderült az oka

Tegnap, 14:13   |   Szerző: Four

Kiderült, miért növesztette meg a szakállát a trónörökös, és más változtatásokat is bevállalt.

hirdetés

Nagy meglepetést okozott Vilmos herceg az új megjelenésével: nyár vége óta szakállasan jelenik meg a hivatalos eseményeken, pedig korábban sosem mutatkozott így, sőt, állítólag azt is ellenezte, hogy az öccse szakállasan fogadjon örök hűséget Meghan Markle-nek. 

Vilmos imádja a szakállát, ez mindig is így volt. Már évek óta szakállt viselne, ha a protokoll nem szólt volna közbe. Harry herceg nem hazudott, amikor az életrajzában arról írt, hogy a bátyja veszekedett vele a szakálla miatt. Harry különleges engedélyt kapott, hogy arcszőrzetet növeszthessen az esküvőjére, és ez nagyon felbosszantotta Vilmost, aki a királynő iránti tiszteletből mindig megborotválkozott.

- mesélte az In Touch Weekly forrása, aki szerint Károly király sokat lazított a korábbi szabályokon, ezért lehet például, hogy Vilmos már megnövesztheti a szakállát. Katalin hercegné ösztönzésére pedig több dologban is változtatott a megjelenésén a herceg:

Az utóbbi időben több energiát fordít Vilmos a megjelenésére. Így, hogy a felesége sokkal jobban van, több ideje lett arra, hogy önmagára koncentráljon és eljárjon edzeni. Leadott egy-két kilót, és teljesen új öltönyöket varratott magának. A legutóbbi képeken már látszik a változás, ami teljességgel szándékos a részéről.

- mondta az illető, aki szerint Vilmos életében most először még egy arcápolási rutint is bevezetett a napirendjébe.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek