Starity

Szabó Mariannhoz visszatérne egykori szerelme

2010. december 24. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Mariannhoz visszatérne egykori szerelme. Vajon a férfi csak érdekből közeledik ismét az énekesnőhöz, vagy valóban szereti?

hirdetés
Szabó Mariannhoz visszatérne egykori szerelme

Szabó Mariannhoz visszatérne egykori szerelme, az énekesnő viszont nem tudja, mit tegyen. A férfi a szakításkor teljesen összetörte a szívét, de Mariannt még mindig gyengéd szálak fűzik egykori párjához.

A szerelmesek egy karaokeesten ismerkedtek meg, és másfél évig boldog párkapcsolatban éltek. A férfi az X-Faktor válogatásai előtt egyik napról a másikra szakított kedvesével, minden előzmény nélkül. A pasi figyelemmel kísérte korábbi szerelme fellépéseit a műsorban, majd amikor kiesett, felkereste a lányt. Mariann most tanácstalan, mivel egyszer már csalódott a férfiban, viszont még mindig érez iránta valamit.

Amikor szakítottunk, azt mondta, hogy tudna jobban szeretni, csak nem engem. És most mégis szeretne visszajönni. Lehet, hogy a műsor miatt? A szívem szakad meg érte, de egyelőre nem szabad visszaengednem. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő. Hiányzik az, hogy valaki velem aludjon, lehet, hogy két hét múlva újra egymás mellett fogunk vigyorogni” – mesélte az énekesnő.

A bizalmat azonban nem lehet kierőszakolni. A férfi egyszer már csalódást okozott az énekesnőnek. Érthető, hogy kételkedve fogadja újabb közeledését. Egykori szerelme zenész, ezért az sem kizárt, hogy Mariann hírnevét kihasználva akar ismertté válni a szakmában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek