Starity

6 év huzavona után hivatalosan is elvált Jenna Dewan és Channing Tatum

Tegnap, 15:04   |   Szerző: Four

A két híresség éveken keresztül csatázott Tatum Magic Mike-os vagyonáért.

hirdetés

Most már hivatalosan is véget ért Jenna Dewan és Channing Tatum házassága. A két színész hat éven át húzta a válást, mert nem tudtak megegyezni bizonyos anyagi kérdésekben. 

A Page Six szerint mindkét híresség lemondott a férj- illetve feleségtatrtásról, és megegyeztek a 11 éves lányukat, Everlyt illető kérdésekben. 

Dewan 2018-ban adta be a válókeresetet, 9 év házasság után - aztán évekig csatáztak Channing a Magic Mike-filmekből szerzett vagyona kapcsán, a filmsorozatot ugyanis még akkor kezdte el forgatni, amikor egy párt alkottak. 

Dewan szerint Tatum a közös félretett pénzükből fektetett bele az akkor még készülő projektbe, és azóta sem fizette vissza neki az összeget, Tatum jogi csapata szerint azonban a színész "számtalanszor próbált erről tárgyalni", csak nem jutottak dűlőre. 

Most úgy tűnik, mindkét fél számára szabad az út egy újabb házassághoz: Channing tavaly jegyezte el Zoe Kravitzet, Dewan pedig 2020 óta Steve Kazee menyasszonya, akitől két gyermeke született, a 4 éves Callum és a 3 hónapos Rhiannon.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek