Starity

Oscar-díjban reménykedik Zendaya

Tegnap, 16:26   |   Szerző: Four

A színésznő is kampányol azért, hogy jelöljék a Legjobb színésznő kategóriában.

hirdetés

Izgalmasnak ígérkezik a legközelebbi Oscar-gála, mert több híresség is már most nagyon reménykedik abban, hogy jelölést kap a filmipar egyik legnevesebb díjátadóján. 

Korábban írtunk róla, hogy Angelina Jolie és Lady Gaga is nagyon szeretné elnyerni a Legjobb színésznőnek járó díjat, emellett kiderült, hogy Amy Adams is pályázik az elismerésre Nightbitch című filmjével, és Zendaya is Oscar-kampányba kezdett, mert abban reménykedik, hogy a Challengersben nyújtott alakításáért megkaphatja a szobrocskát. 

Zendaya nem egyezett volna bele az Oscar-kampányba, ha nem gondolta volna, hogy van esélye. Habár mindig is büszke volt a filmre, nem sejtette, hogy ilyen pozitív kritikákat és ekkora népszerűséget kap. 

- mesélte a Life & Style forrása.

A Challengers márciusban debütált, és egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, amely a Zendaya által alakított teniszező és annak férje illetve exe között alakul ki. A film 94 millió dollár összbevételt hozott, így majdnem megduplázta a büdzsét, amelyből készült, és számos elismerő kritikát kapott. A színésznő már kétszeres Emmy-díjas és egy Golden Globe-ja is van, így nem meglepő, hogy ezúttal az Oscar-díjra pályázik, és ezt nagyban támogatja Amy Pascal producer is.

A bennfentes szerint azonban Zendaya arra nincs felkészülve, hogy az ellenfelei minden követ megmozgatnak majd a saját győzelmükért, és jóval nagyobb tapasztalatuk van egy ilyen kampányban, mint neki.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek