Starity

Jennifer Lopez úgy szórja a pénzt a szakítás óta, mintha nem lenne holnap

Tegnap, 18:45   |   Szerző: Four

A híresség nyár végén adta be a válókeresetet, azóta nagy költekezésbe kezdett.

hirdetés

A pénz nem boldogít - szokták mondani, Jennifer Lopez esetében azonban úgy tűnik, az összetört szívét valamennyire gyógyítják azok a százezer dollárok, amelyeket heti szinten költ el a válókereset beadása óta. 

Az In Touch Weekly szerint a híresség, akinek körülbelül 400 millió dolláros vagyona van, úgy vásárol, mintha dollármilliárdok állnának rendelkezésére. 

Először is ott van a válása, amelyet még el kell rendeznie, és ami akár 50 millió dollárba is kerülhet neki. Ezenfelül kinézett magának egy szintén 50 millió dolláros házat. A csapatát is bővítette, ez pedig azt jelenti, hogy az eddigi összeg, amit hetente fizetett, a triplájára nőtt. A csapata ugyanis ahová csak megy, elkíséri őt. 

- mesélte a bennfentes. J.Lo állítólag új holmikkal akarja begyógyítani az összetört szívét:

Óriási shoppingtúrákkal kényezteti magát, ő ezt terápiás vásárlásnak nevezi, és azt mondja, szüksége van rá, de a számlák egyre csak nőnek. Rendszeresen százezer dollárokat költ dizájner darabokra, és a csapatának is mindig vásárol. Őrület, amennyit mostanában költ, de azt mondja, ez boldoggá teszi, tehát megéri neki. 

- tette hozzá. 

Embed from Getty Images

Pedig talán pont most kellene kicsit spórolnia az énekesnőnek, mert egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy mivel nem kötöttek házassági szerződést Ben Affleckkel, nem fog tudni kibújni alóla, hogy fizessen az exének. 

Harcolni fog, ha a válás eldurvul. Van elég pénze arra az esetre, ha elhúzódna a procedúra, és őszintén, inkább az ügyvédeknek adná a pénzét, mint Bennek. 

Az illető szerint Ben viszont arra hivatkozik, hogy megérdemli Lopez vagyonának rá eső részét, mert ezt tekinti fájdalomdíjnak azért, amilyen hercehurcát át kellett télnie, amíg együtt voltak. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek