Starity

Nagyon szomorú oka volt annak, hogy Kate Winslet kihagyta a Titanic amerikai premierjét

Tegnap, 23:51   |   Szerző: Four

A színésznő szívszorító dolog miatt döntött úgy, hogy kihagyja a premiert.

hirdetés

Kate Winslet karrierje a Titanic debütálásával robbant be - de érdekesség, hogy az 1997-es film londoni és New York-i premierjére sem ment el. Minderről a "Happy Sad Confused" podcastben mesélt. 

A londoni premier előtt nagyon megbetegedtem, borzasztó ételmérgezésem volt és igazából egy londoni kórházban feküdtem, nagyon fura volt. És az amerikai premierre azért nem mentem el, mert a barátom temetésén voltam. 

- árulta el a sztár. 

Winset a '90-es évek elején Stephen Tredre színészel randizott, aki 1997-ben, rákban hunyt el mindössze 34 évesen. Öt évig voltak együtt, 1995-ben szakítottak.

Még gondolni is szörnyű erre most már, de nyilvánvalóan nem döntöttem volna máshogy. Tehát tulajdonképpen teljesen kimaradtam a Titanic körüli őrületből. Nem tudom, lehet, hogy az univerzum így akart valamitől megvédeni, de az is lehet, hogy pont emlékeztetni akart arra, hogy igazán fontos dolgokkal foglalkozzak. 

- jelentette ki.

Kate a legújabb, "Lee" című filmje kapcsán volt a podcast vendége - a produkcióban Lee Miller legedás haditudósítót alakítja.  

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek