Starity

A csillogó fogsor csak a kezdet volt - teljesen új külsőt akar Johhny Depp

Ma, 21:30   |   Szerző: Four

A színész belekezdett a "glow up"-ba, azaz szeretne javítani a megjelenésén.

hirdetés

Elég sok beszólást kapott Johnny Depp a tavalyi cannes-i filmfesztiválon a megjelenésére: leginkább az igénytelen fogsora miatt kritizálták, amely ma már a múlté. A sztár nemrég ellátogatott egy fogorvoshoz, aki csillogóan fehér mosolyt varázsolt az arcára, és az ismerősei szerint ez csak az első pont Depp listáján, aki az egész megjelenésén szeretne változtatni. 

Nem volt választása, a fogai nagyon rossz állapotban voltak, a lehelete bűzlött, és vagy új fogsort csináltatott, vagy komoly egészségügyi problémáknak nézett volna elébe, fertőzést, de akár szívproblémákat is okozhatott volna a helyzet. 

- mondta az In Touch Weekly forrása. 

A 61 éves sztár évtizedekig hollywood egyik ügyeletes szívtiprója volt, de a függősége és káoszos életmódja őt is utolérte - leginkább a fogain látszott meg az állapota. 

Depp úgy tűnik, komolyan vette a kritikákat:

Meglátszik rajta, hogy éveken át nem foglalkozott magával. Most megcsináltatta a fogait, újra magabiztosan mosolyoghat. Az utóbbi két évben nagyon sokat változott az élete, hátralépett, újratervezett a bírósági ügye után. Sosem rejtette véka alá, hogy keményen bulizik, de a drog- és alkoholfüggősége bejárta a világsajtót. Valaminek változnia kellett. 

És a forrás szerint ez Depp teljes megjelenésére igaz:

Ez egy jobb jövő kezdete. Nagyon tudatában van annak, hogy bizonyos testrészei megereszkedtek, és most teljesen új egészségmegőrzési tervet talált ki. Szeretne izmosabbá válni, és nem zárkózik el kisebb beavatkozásoktól. Végre szeretne valamit kezdeni a pocakjával, nem beszélve arról, hogy bőr- és hajápolási rutint vezetett be. A környezete azt mondja, épp ideje volt. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek