Starity

Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét

Ma, 08:42   |   Szerző: LexiCobain

Kendra sosem a visszafogottságáról volt híres és büszkén vállalja, hogy részt vett a botrányhős bulijain.

hirdetés
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Fotó: AP

Egyre csak gyűrűzik a botrány a szexkereskedelemmel és nemi erőszakkal is vádolt P. Diddy körül, aki korábban őrületes partikat szervezett Hollywood elitjének. A bulijain többek között olyan neves sztárok jelentek meg, mint Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Paris Hilton, Pamela Anderson, Nick Cannon, Mariah Carey, Beyoncé, Jay-Z, Sarah Jessica Parker, Vera Wang, Howard Stern, Ashton Kutcher, Kelly Osbourne és Khloe Kardashian. Érdemes megemlítenünk, hogy a producer két típusú partit tartott: egy átlagosat és egy „ereszd el a hajam” jellegűt – ez utóbbin bármi megtörténhetett, ugyanis a résztvevők kábítószer és / vagy alkohol hatása alatt álltak és a szexualitás is nagy szerepet játszott.

A híreségek többsége ma már talán inkább tagadná, hogy valaha is igent mondott Diddy meghívásaira, ám a fényképes és videós bizonyítékok magukért beszélnek. Nemrég A Playboy-villa lányai 39 éves sztárja, Kendra Wilkinson szólalt meg a hírhedt bulik kapcsán és beismerte, hogy ő a maga részéről remekül mulatott.

Emlékszem, egy vagy két bulira mentem el. Fiatalon nagyon jól szórakoztam. Sosem láttam, hogy valami rossz dolog történt volna. Véleményem szerint a szex az csak szex. Nem azt mondom, hogy semmi rossz dolog nem történt ezeken a bulikon, csupán azt, hogy velem semmi rossz nem történt

– magyarázta a valószágshow-sztár.

via PageSix, PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek