Starity

Milyen fenyőt választanak a hírességek?

2010. december 25. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lilu, Csepregi Éva és Rákóczi Feri miatt biztosan nem pusztul el egyetlen fenyő sem.

hirdetés
Milyen fenyőt választanak a hírességek?

A karácsony az év legszebb ünnepe, de a környezet drasztikus pusztítása is egyben. Az egész világon több millió fenyő szárad el csak azért, hogy az emberek néhány napra díszruhába öltöztetve nappalijukba állíthassák. A magyar celebek azonban példát mutatnak, miattuk biztosan nem pusztul el egyetlen fenyőfa sem. Lilu, Csepregi Éva és Rákóczi Feri három lehetséges megoldást ajánl, hogy a fák épségben átvészeljék az ünnepi időszakot.

Amióta beköltöztünk ebbe a házba, ahol most lakunk, minden karácsonykor gyökeres fenyőfát veszünk. Nagyon sajnálnám a gyönyörű fákat kidobni és elszáradni hagyni, ezért a mienket az ünnepek után kiültetjük a kertbe. Általában embernagyságút választunk, és bár minden színt kipróbáltam a díszítésnél, visszatértem a hagyományos piros-arany színvilághoz” – mesélte Csepregi Éva.

Rákóczi Feri műsorvezető viccelődve a következőt mondta: „Kizárt dolog, hogy műfenyőt vegyek karácsonyra. Az már egyenes út a guminőhöz és az alkoholmentes sörhöz. Na de a viccet félretéve, létezik a műfenyőnél sokkal jobb megoldás is. Ha családi házban laknék, biztosan gyökeres fát vennék, amit aztán kiültetnénk a kertbe. Nagyon tetszik még az a kezdeményezés is, hogy cserepes fát lehet bérelni, amit aztán visszaviszünk a kereskedőhöz, már ha a gyerekek nem borították fel, vagy nem gyulladt ki az ünnep folyamán. Hajlok a visszaváltható karácsonyfára, nem rossz gondolat.”

Lilu más alternatívát választott: „Már közel tíz éve nem vásárolok vágott fenyőt, mert nagyon sajnálom szegény fákat. Idén sem venném a lelkemre, ha miattam vágnának ki egyet. Így nálunk egy gyönyörű, plafonig érő, szépen feldíszített műfenyő alá kerülnek az ajándékok. A férjemmel gondolkodtunk már azon is, hogy cserepeset veszünk, de sajnos nem láttunk olyan szép, formás fát, amelyet el tudtam volna képzelni ünnepi köntösben a nappali közepén.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek