Starity

December végén láthatjuk Debby Ryan filmjét

2010. december 25. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debby Ryan neve azoknak lehet ismerős, akik a The Suite Life on Deck sorozatot nézik, ahol Cole és Dylan Sprouse oldálán játszik főszerepet. Most új filmben mutatta meg tehetségét, amit december végén láthatunk a magyar csatornákon.

hirdetés
December végén láthatjuk Debby Ryan filmjét

A 16 Wishes, magyarul a 16 kívánság című film magyar premierje 2010. december 31-én lesz. A főszereplő nem más, mint a The Suite Life on Deck című sorozat Baileyje, Debby Ryan, aki ezúttal Abby karakterét fogja megformálni.

A filmben főszerepet kapott Jean-Luc Bilodeau is, aki Jay szerepét fogja megformálni a legújabb Disney-filmben. Az alkotásban a Harper szigetből ismert Anna Mae Routledge is helyet kapott, ő alakítja Celeste szerepét.

Több sztár is feltűnik a filmben, akik kisebb szerepet töltenek be, mint például Cainan Weibe (Twilight) vagy Karissa Tynes (Aliens in America).

A film Abby Jensonról szól, aki izgatottan várja a 16. születésnapját. Listát ír a 16 legfontosabb kívánságáról, amelyből mindegyik megvalósul... de nem mind úgy sül el, ahogy Abby tervezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek