Starity

Az X-Faktor finalistáiért megőrülnek a nők

2010. december 25. 15:03   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Csabát és Takács Nikolast széttépik a nők – a túlzott rajongás olykor azonban kellemetlen szituációba sodorja az énekeseket.

hirdetés
Az X-Faktor finalistáiért megőrülnek a nők

Az X-Faktor finalistáiért megőrülnek a nők. Az énekeseket már nemcsak a fellépéseken vagy az utcán rohamozzák meg, hanem a szórakozóhelyeken sem hagyják kedvenceiket lazítani.

Nemrég Takács Nikolas került kellemetlen szituációba.

„A múltkor egy fiatal hölgy meghívott egy italra. Furcsa volt, mert eddig még soha nem kaptam ilyen ajánlatot. Udvariasan próbáltam elhárítani a közeledését, de bármit is mondtam, csak jött utánam, és nem hagyott békén – mesélte a galántai srác, aki végül úgy döntött barátaival, hogy inkább távoznak a helyről. – Nem akartam udvariatlan lenni, és nem igazán tudtam, hogy kezeljem ezt a helyzetet, és ez tűnt a legegyszerűbb megoldásnak.”

Vastag Csaba rajongói sem tétlenkednek. A hölgyek azok után is minden eszközt megragadnak az elcsábítására, hogy az énekes bejelentette: van barátnője. A tehetséges énekesnek jólesik a rajongás, de sokszor meglepődik a nők leleményességén.

„Szerencsére akadnak rajongók bőven, baj lenne, ha nem lennének. Mindannyian a női nem nagy tisztelői vagyunk, ezért nagyon jólesik, hogy ennyien szeretnek minket. Egy-két esetben azonban még nekem is elakadt a szavam, hiszen nemegyszer kaptam én is bugyit, ráadásul egy-egy buli után van, hogy otthon azt veszem észre, apró cetliket csempésztek bele a zsebembe a telefonszámaikkal, teljesen észrevétlenül.”

Csabi sokáig titkolt barátnője, Kata azonban jól viseli ezeket a helyzeteket is, mert maximálisan megbízik szerelmében. A Papp László Budapest Sportarénában tartott szerdai nagykoncerten sem kímélték az énekest, de Csabi ügyesen hárította a közeledéseket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek