Starity

Natalie Horler állapota rohamosan javul

2010. december 25. 15:03   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalie Horler alig két hónapja esett át torokműtétjén, de kéthetes kényszeres szótlansága után már énekelhet, így karácsonyra már gyógyultnak tekinthető – rajongói legnagyobb örömére.

hirdetés
Natalie Horler állapota rohamosan javul

Natalie Horler korábban torokműtéten esett át, és kénytelen volt két hétig némasági fogadalmat tenni, majd lassacskán újra megtanulni gyönyörű hangja használatát. A Cascada énekesnője viszont alig két hónappal a műtét után tulajdonképpen gyógyultnak tekinthető.

Natalie a rajongóit folyamatosan tájékoztatta állapotáról, továbbá szórakoztatta követőit a Twitteren – töltött fel humoros képeket, majd mikor már újra beszélhetett, egyre többet videoblogolt is. A műtét utáni első éneklését szintén megörökítette iPhone-jával, ugyanis karácsony előtt néhány nappal zongorakísérettel énekelte el a Silent Night című karácsonyi dalt.

5 napja pedig az énekesnő már a reptérről üzent rajongóinak, hogy 3 hét rehab után végre otthagyhatja kényszeres száműzetését Bécsben. „Végre a repülőtéren, utoljára! A rehabnak VÉGE! Gyerünk karácsony, baby!” Majd két nappal ezelőtt töltött fel a YouTube-ra szintén egy videoblogot, ahol mikulássapkában, bolondozva, a mikulást utánozva kíván sok boldog karácsonyt és boldog új évet a „Nat's Rats”-oknak, azaz a rajongóinak (Korábban a rajongók a Twitteren ötletelgettek, mi lehetne a közös nevük, az egyik javaslat tetszett Natalie-nak is, méghozzá a Nat's Rats, azaz Natalie patkányai, az énekesnő saját, Nat the Rat beceneve után).

„Mindenkinek szeretetteljes, boldog karácsonyt kívánok, köszönöm, hogy velünk voltatok az elműlt években... Szóval, boldog új évet kívánok, és a következő évre természetesen jön a sok új video, klip, új album, további show-k... Szeretlek titeket, mindenkinek kellemes szünetet, kis Rattie-k!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek