Starity

Elkezdődtek az új Pókember-film forgatásai

2010. december 26. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű Pókember-filmek után újra dolgozzák a történetet, immáron más szereposztással.

hirdetés
Elkezdődtek az új Pókember-film forgatásai

December elején kezdődtek el az – eddig ismeretlen címet kapó – új Pókember-film forgatásai. A szereposztásban ott van Andrew Garfield mint Peter Parker/Pókember, Emma Stone Gwen Stacyként, valamint Rhys Ifans, aki Dr. Connorsból Gyíkká fog változni.

Az új film az elődöktől teljesen eltérően fog alakulni, habár ez a történet is a képregényre épül, Mary Jane Watson karaktere nem lesz benne.

A rajongók 2009 végéig azt hihették, hogy készül a Pókember 4., ám idén januárra elvetették az ötletet. Szóbeszédek szerint Sam Raimi nem értett egyet a forgatókönyvvel, így meghátrál, később Tobey Maguire is bejelentette, hogy nem hajlandó negyedszerre is jelmezt ölteni. Nyáron Marc Webb, az új film rendezője bejelentette az új Peter Parkert Andrew Garfield személyében. Őszre derült ki, hogy Emma Stone alakítja Pókember végzetét, Gwen Stacyt. Egyébként mindkét színészt jelölték a 2011-es Golden Globe-díjra, így ha nyernek, a film remélhetőleg nagy sikert tudhat majd magáénak.

A film tervek szerint 2012-re kerül a mozikba. A szereplők között még ott van Martin Steen és Sally Field is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek