Starity

Elsöprő sikerű Ganxsta Zolee musicalje

2010. december 26. 19:07   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kecskeméti Katona József Színházban elsöprő sikerrel játsszák Ganxsta Zolee musicaljét.

hirdetés
Elsöprő sikerű Ganxsta Zolee musicalje

Ganxsta Zolee, Darvas Iván és Pierrot együttműködéséből megszületett a Popeye, avagy az elrabolt spenótszállítmány című musical. A tengerész alakja 1929-ben került be a köztudatba egy képregénynek köszönhetően, de azóta számtalanszor feldolgozták karakterét.

A nyerő írótrió teljesen új megvilágításba helyezi az erőtől duzzadó tengerész alakját. A darabban a szeretet befolyásoló ereje kerül előtérbe. A főhős spenótszállítmányát kedvesével és életerejével együtt elrabolja ősi ellensége, Blútó kalózkapitány, de végül minden megoldódik.

Ganxsta Zolee új arcát mutatta meg a közönségnek, és színészként lépett színpadra Budapesten és Kecskeméten. A rapper alakítja Popeye ősi ellenségét. Szerepéről a következőt mesélte: Először csak arról volt szó, hogy dalszövegeket írok a darabhoz Pierrot zenéje mellé, de aztán a rendezőnek támadt egy ötlete: alakítsam én Popeye ellenségét. A rajzfilmhez képest kicsit más Blútó itteni karaktere: vörös szakállú és erőszakos kalózvezér, aki még nálam is nagyobb arc! Nem bánom, hogy a negatív hős szerepét kaptam, sőt élvezem is, hiszen engem sosem arról ismertek, hogy jófiú vagyok.” 


Fotó: 7óra7.hu

A darabot a Thália Színházban teltház előtt mutatták be, és hatalmas sikert aratott. Az elsöprő siker ellenére azonban Budapesten csak néhány előadás erejéig volt színpadon, de a mesemusicalt azóta is hatalmas sikerrel játsszák a Kecskeméti Katona József Színházban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek