Starity

Újabb szerelmi háromszög a Vámpírnaplókban?

2010. december 26. 21:09   |   Szerző: picur103

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sztárja, Candice Accola elárult pár érdekes dolgot karaktere, Caroline Forbes jövőjével kapcsolatban.

hirdetés
Újabb szerelmi háromszög a Vámpírnaplókban?

A sorozat elején megismert pletykafészek, Caroline Forbes karaktere a második évadban egyre jobban előtérbe kerül. Már rögtön az új évad elején a hirtelen felbukkanó Katherine vámpírrá változtatta, ezzel felforgatva a Mystic Falls-i hercegnő életét. A sors úgy alakult, hogy a lánynak szakítania kellett szerelmével, és annak legjobb barátjához, Tylerhez került közel, aki mellesleg egy vérfarkas. Annak ellenére, hogy a stáb most rövid szünetet tart, Candice egy interjúban elárulta: újabb szerelmi háromszög alakul ki a folytatásban. A történtek után minden rajongó kitalálhatja, hogy az érzelmek a Caroline–Tyler–Matt hármas között fognak összegabalyodni.

„A következő epizódban Caroline kitalálja, hogy mit szeretne. Vannak lehetőségei. Keményen meg kellet dolgoznia Matt figyelméért, de mind a két srác bejön neki. Ez alkalommal tényleg azzal van elfoglalva, hogy mit is szeretne, szerintem egy kicsit túlterhelt. Nagyon vicces volt a forgatókönyvet olvasni, lesz benne egy csomó csókjelenet” – nyilatkozta Candice a FanCastnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek