Starity

Anne Hathaway összeköltözött kedvesével

2010. december 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövő évi Oscar-díj-átadó házigazdája már két éve Adam Shulman párja, így a szerelmesek elhatározták, hogy összeköltöznek.

hirdetés
Anne Hathaway összeköltözött kedvesével

A közös otthont Hathaway párja ajánlotta fel, és rövid győzködés után a színésznő igent mondott. A Raffaello Follierivel való szakítás után nem sokkal jöttek össze, és két év után már közös lakásba fog költözni a színésznő a kedvesével.

„Szörnyen butának éreztem magam, azt hittem, hogy mindenki el fog ítélni. De mindenkitől, családtól, barátoktól és idegenektől is, csak együttérzést kaptam. Ez segített át ezen az időszakon. Azt megtanultam, hogy egyetlen rossz szerelmi tapasztalat miatt nem szabad feladni. Mindenkinek vannak rossz kapcsolatai, de végül ezekről kiderül, hogy ezek csak nagyon jó tapasztalatok ahhoz, hogy felkészüljünk egy jóra” – mesélte Anne a  szakítás után. 

A Szerelem és más drogok sztárja New Yorkban talált magának szerelmi fészket a párjával, így hamarosan össze is költöznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek