Starity

Vanessa Hudgens a legjobb évén van túl

2010. december 28. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bulvárlapok még mindig azzal vannak tele, hogy több évi együttlét után szakított Vanessa Hudgens és kedvese, Zac Efron.

hirdetés
Vanessa Hudgens a legjobb évén van túl

Vanessa Hudgens állítása szerint a 2010-es év sikeredett számára a legjobban, annak ellenére, hogy szakított párjával, Zac Efronnal, akivel állítólag még mindig nagyon jóban van, mivel barátságban mondtak búcsút egymásnak.

A High School Musical sztárja a következőket mondta a 2010-es évéről: „Jól vagyunk, köszönöm. Ez jó év volt. Nagyon sokat dolgoztam 2009-ben. Két filmet is forgattam, így idén egy kicsit hátradőlhettem. Szerepeltem egy darabban, egy filmben, és észre sem vettem, hogy véget ért az év.”

Vanessa két legújabb filmjét, az Álomháborút és A szép szörnyeteget jövőre láthatják a nézők, 2011-ben pedig egy új film munkálataiba kezd.

„Ez nagyon, nagyon, nagyon elfoglalt év lesz nekem. Három filmem is most fog megjelenni, izgatott vagyok, hogy mit hoz a jövő” – mondta az ebben a hónapban huszonkettedik életévét betöltő sztár a születésnapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek