Starity

Rafael Nadal népszerű az online szavazásokon

2010. december 28. 19:07   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világelső teniszező nagy népszerűségnek örvend a világ minden részén, így otthonában, Spanyolországban is. Hazája szavazói a legtöbb interneten meghirdetett felmérésben az ő nevére kattintottak.

hirdetés
Rafael Nadal népszerű az online szavazásokon

Rafael Nadalt választották az Évtized spanyol sportolójának Marca.com olvasói, valamint az elpais.es voksolói neki ítélték az Év legjobb spanyol atlétája címet.

A világelső teniszező a két közvélemény-kutatást elsöprő többséggel nyerte meg – győzelmével olyan sportolókat utasított maga mögé, mint Fernando Alonso és Pau Gasol.

A Marca.com felmérésében – amely több mint 50 000 internetfelhasználó szavazatát jelenti – Nadal az első helyet körülbelül 20 000 vokssal tudhatja magáénak. A második helyet a kosárlabdázó Pau Gasol birtokolja 7000-rel, míg Fernando Alonso csak a képzeletbeli dobogó hamadik fokára léphetne fel a 6000 szavazatával. A labdarúgó csillagok, Iker Casillas és Xavi Hernández a listában csak a negyedik és ötödik helyezést érték el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek