Starity

Selena Gomez: „Nem kell tökéletes pasi”

2010. december 28. 21:09   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez sikeres, gyönyörű, tehetséges lány, mégsincs barátja, s többször kijelentette: szingli, és úgy tervezi, az is marad egy darabig. Ennek kapcsán a napokban meglepő nyilatkozatot tett.

hirdetés
Selena Gomez: „Nem kell tökéletes pasi”

Selena Gomez többször kijelentette, hogy nincs ideje a fiúkkal foglalkozni, és nem is akarja ezt tenni: nincs barátja, ennek ellenére nagyon jól érzi magát így. A közelmúltban kiderült, hogy randizott David Henrie-vel, a sajtó pedig összeboronálta Justin Bieberrel. Ő most mégis azt mondja, szingli. Ennek kapcsán kérdezte őt a Contact Music, mire a 18 éves lány így válaszolt:

Nincsen tökéletes pasim. Egyáltalán nincs semmilyen. Hogy milyen szempontok fontosak nálam? Hát, mindenképp legyen becsületes, és egyáltalán nem baj, ha szegény, az nálam mit sem számít. Azt azonban el kell fogadni, hogy tökéletes fiú nincs. És nem is kell, hogy legyen, az olyan... unalmas volna. Bár, ha egy srác úgy néz ki, mint Shia LaBeouf, az nagy előny! Nagyon jó lenne! – nevet – Szabadnak kell lenned, jókat szórakozni a világban, mikor fiatal vagy, vagy épp... miközben nem bonyolódsz bele egy elkötelezett kapcsolatba.”

Sokak szerint Selena rajongása Shia LaBeouf iránt már szerelemnek is nevezhető. A tehetséges énekes- és színésznő ráadásul azt is elárulta (nagy nevetés kíséretében): nagyon szexinek találja Shiát. Ezután azt kérdezték tőle, tényleg utál-e randevúzni, ahogy azt korábban állította. A Wizards of Waverly Place sztárja így válaszolt: „Tényleg nem szeretem a randikat. Esetlenné válok, és soha nem tudom, hogy mit kell tenni. Még mindig lepkék repkednek a gyomromban, és remegni kezd a lábam, ha olyan fiúval vagyok, aki tetszik nekem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek