Starity

Kustánczi Lia külföldön tölti a szilvesztert

2010. december 28. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kustánczi Lia karácsony után elutazik, hogy kipihenje az idei év fáradalmait.

hirdetés
Kustánczi Lia külföldön tölti a szilvesztert

Kustánczi Lia ezúttal külföldön ünnepli az új esztendőt. A népszerű celeb a karácsonyt még hazánkban, szüleivel együtt töltötte, ezután utazott el, hogy kipihenje a 2010-es év fáradalmait.

Szeretnék elrepülni melegebb éghajlatra. Most egy kicsit besokalltam, az elmúlt két hónap eléggé megerőltető volt számomra, lelkileg is történtek olyan dolgok az életemben, amik sok energiát húztak el. Úgy gondolom, szükségem van arra, hogy egy kicsit visszataláljak a lelki békémhez és kipihenjem magam.”

A fekete hajú lány egyelőre nem árulta el úticélját, sem azt, hogy pontosan mikor indul; annyi biztos, hogy a szilvesztert egy meleg országban tölti: „Megmondom őszintén, hogy ez az első szilveszter az életemben, amire nem készülök. Nem szeretnék bulizni, csak pihenni. Szerintem ez most olyan este lesz az életemben, mint mindegyik másik, lehet, hogy vacsorázok egy jót, iszom egy pohár finom bort, és ennyi... de semmilyen őrületet nem tervezek! Minden nap egy ünnep. Nem kell speciálisan szilveszternek lenni ahhoz, hogy valamit meg tudj fogadni, vagy magaddal szemben be tudj tartani, úgyhogy én ennek különösebben nem vagyok híve. Az életemben úgyis mindig vannak olyan periódusok a hétköznapokban, amikor valami külső hatás ér, és azt mondom: jó, innentől kezdve változtatni szeretnék!” – nyilatkozta Lia a Stopnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek