Starity

David Schwimmer új filmje túl agresszív

2010. december 29. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sztárjának legújabb filmje túl agresszívre sikeredett, és most a besorolás ellen küzd. A film az online ragadozókról szól.

hirdetés
David Schwimmer új filmje túl agresszív

David Schwimmer és a Millennium Entertainment már egy hónappal ezelőtt fellebbeztek a Trust ('Bizalom') című film besorolása ellen. Csakhogy a bizottság helybenhagyta a döntést, mely szerint a filmet 17 éven aluliak csak szülői felügyelettel nézhetik meg, mivel úgy ítélték meg, hogy zavaró képsorok szerepelnek benne, a nyelvezete agresszív, és szexuális tartalom, illetve erőszak is van benne.

A történet az online bűnözőkről szól. Egy tinédzser életét követi, akit megkörnyékez egy szexuális bűnöző az interneten keresztül. A film mögött álló stúdió, a Millennium Entertainment a hónap elején fellebbezett egy PG-13-as besorolásért.

A producer, Avi Lerner azzal érvelt, hogy pontosan a témája miatt fontos, hogy tinik is bejuthassanak a mozikba erre a filmre, megelőzési céllal. Az utóbbi időben ez a második film, ami finomabb besorolásért küzd. A Blue Valentine például sikerrel változtatta meg a még keményebb NC-17-es kódját az enyhébb R-re. A Trust esetében azonban Schwimmer, a rendező leszögezte, hogy nem hajlandó megváltoztatni a filmet a jobb besorolás reményében.

A főszereplők Clive Owen és Catherine Keener, akik tizenöt éves lányuk szüleit játsszák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek