Starity

Andrew Garfieldnak szüksége van a támogatásra

2010. december 29. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy éve, hogy megtudtuk, nem lesz a Pókembernek negyedik része, valamint Tobey Maguire sem vállalja a további szereplést. Andrew Garfield, az új főszereplő tanácsot kapott kollégájától.

hirdetés
Andrew Garfieldnak szüksége van a támogatásra

„Tobey Maguire küldött nekem egy kedves üzenetet egy közös barátunkon keresztül. Azt írta, hogy mindenben támogat, mivel én viszem tovább ezt a karaktert minden képességével együtt” – nyilatkozta Andrew a BBC Newsnak.

„Igazán nagylelkű ajánlat, és örültem, hogy mondott valamit. Nagyon hálás vagyok” – tette hozzá.

A 27 éves színész ebben a hónapban kezdte el a film felvételeit. Az biztos, hogy az új produkció nem Pókember 4 címen fog futni, ugyanis az egész történetet újra kezdik.

„Nagyszerű élmény. Az egésznek úgy álltam hozzá, hogy »Igen, csináljuk meg!«. Mentálisan könnyű felkészülni rá, de fizikálisan nagyon kemény munka, és nagy a nyomás. Hihetetlen.”

„Ezek a képregények olyanok, mint a görög mitológia, a modern görög mitológia. Úgy gondolom, amikor Stan Lee megalkotta a történeteket, hasonló vonalon haladt, mint Shakespeare; ezek egyforma emberi témák más köntösben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek