Starity

Halle Berry anyját saját apja bántalmazta

2010. december 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Halle Berry elmesélte, hogy apja fizikailag bántalmazta édesanyját, s jelenlegi céljainak elérésében ez a múltbéli esemény is motiválja abban, hogy sikeres színésznő legyen.

hirdetés
Halle Berry anyját saját apja bántalmazta

Halle Berry, az Oscar-díjas színésznő úgy nyilatkozott, hogy a jelenlegi élete tökéletesebb nem is lehetne – de még mindig fájó visszagondolnia a kevésbé tökéletes gyerekkorára. Elmondása szerint még mindig nem lépett túl a gyerekkori traumákon, annak ellenére is, hogy már teljesen egyenesbe jött az élete.

A CNN csatorjájának bővebben is kifejtette, hogy mi az, ami motiválja őt abban, hogy különböző erőszakot átélt nőket segítő szervezeteket támogasson:

„A felnőttéletem felét azzal töltöttem, hogy az alacsony önbecsülésemmel küzdöttem, amit ekkor ültettek belém. Nem éreztem magam értékesnek. Mielőtt Halle Berry lettem volna, én voltam a kicsi Halle, egy sérült kislány, aki erőszakos környezetben nőtt fel. A fél életemet töltöttem azzal, hogy kigyógyuljak belőle” – mondta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek