Starity

Mariska Hargitay nem hanyagolja el kisfiát

2010. december 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariska Hargitay nem hanyagolja el kisfiát a nyilvánosság előtt sem, mostanság egyre több rendezvényen látni a kis Augusttal.

hirdetés
Mariska Hargitay nem hanyagolja el kisfiát

A 2010-es évben Mariska Hargitay, a magyar származású színésznő egyre többet mutatkozik 4 és fél éves kisfiával, August Miklóssal. A kis urat majdnem minden rendezvényen édesanyja mellett látni – amin megjelenik – s hogy csak párat említsünk: a nyári Szuper Szombat rendezvény, illetve a szintén nyáron megrendezett program, mely a Víz alatti világ elnevezést kapta. Legutóbb november 6-án lehetett együtt látni anyát és fiát, amikor egy, a gyerekek megsegítésére szervezett jótékonysági eseményen jelentek meg együtt, majd a gála után egy kis kézműveskedéssel ütötték el az időt.

Augustnak tehát sikerülhet az, ami édesanyjának viszonylag későn: hamar ismert színész válhat belőle, már ha persze erre a pályára készül. Ám miért is ne tenné, hiszen nagyszülei is híres színészek (Jayne Mansfield szeximbólum, illetve Mickey Hargitay testépítő, színész) voltak.

A kisfiúnak nyugodt gyermekkora van, hiszen Mariska és férje, Peter hat éve élnek boldog házasságban, mindenféle botrányoktól mentesen, pedig a magyar származású hölgy a tengerentúlon nagy népszerűségnek örvend.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek