Starity

Ben Barnes fegyvereket tart az ágya alatt

2010. december 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ben Barnes, mielőtt elaludna, egy fegyvert tesz az ágya alá, mégpedig a Narnia krónikái legújabb részéből ismert kardot.

hirdetés
Ben Barnes fegyvereket tart az ágya alatt

A brit színész szeretné felkészülten érezni magát, ha esetleg betörnének hozzá, és mivel annyira megkedvelte a Narnia harmadik részéből jól ismert kardot, ezért megtartotta, és a forgatások végével haza is vitte otthonába.

Ben elmondása szerint a forgatások alatt összebarátkozott a fegyverszakértőkkel, ezért megkérte őket, hogy ha az eredetieket nem is, de készítsenek neki néhány másolatot a filmben szereplő fegyverekről.

„Egész egyszerűen felhívtam őket, és megkértem a srácokat, hogy csinálják meg nekem az összes fegyvert. De nem csak a Narniából, hanem a Gyűrűk urából is. Van másolatom a gyűrűről és arról a kardról is, amin az oroszlánfej van. És ezeket mind a hálószobámban tartom, szóval, ha esetleg egy éjjel valaki betörne hozzám, nem én ijednék meg!” – mondta viccesen Ben.

A filmet december 9-étől vetítik a magyar mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek