Starity

Natalie Portman: „Azt hittem, hogy meghalok”

2011. január 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalie Portman elmondta, hogy voltak olyan pillanatai új filmje miatt, amikor azt hitte, hogy nem bírja tovább.

hirdetés
Natalie Portman: „Azt hittem, hogy meghalok”

A Black Swan című film főszerepében Natalie Portman tündökölhet, egy balett-táncos szerepében. Ez a szerep viszont sokszor mélypontra juttatta a gyönyörű színésznőt. A szerepre csaknem egy évig készült, s ez azzal járt, hogy majdnem anorexiás lett.

Az Entertainment Weeklynek elárulta, hogy volt, amikor azt hitte, nincs tovább: „Volt néhány olyan éjszakám, amikor szó szerint azt hittem, hogy meg fogok halni. Ez volt az első alkalom, amikor megértettem, mennyire be tud kebelezni egy szerep, hogy már szinte megöl.”

Natalie még azt is hozzátette, hogy nem tudta, miként fog elkészülni a film, s azt sem, hogy ki akarja majd megnézni egyáltalán: „Mindenki nagyon aggódott amiatt, hogy ki akarja majd megnézni ezt a filmet. Emlékszem, valaki azt kérdezte, hogyan lehet rávenni a fiúkat egy balettfilmre? A lányok vajon elmennek egy thrillerre? A válasz pedig a leszbikusjelenet volt, hiszen egy ilyet mindenki látni akar.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek