Starity

Komfertinon profilja

Komfertinon white  
 • Csatlakozott
 • 2013. február 14.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • új tag
 • Születési idő
 • 1998. augusztus 31.
 • Lakhely
 • Budapest
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Írás, olvasás, animáció készítés, fotózás
 • Zenei stílusom
 • Majdnem minden, rap NEM!!
 • Imádom
 • Jack Sparrow ala Johnny Depp
 • Utálom
 • alávaló, sunyi, beképzelt, bunkó emberek

A szeretet az egyetlen, ami tékozlás útján gyarapszik.

Komfertinon
Utoljára aktív: 2018.01.24. 00:12Státusz módosítva: 2013.05.26. 13:01

Mi újság nála?

2014.12.12. 11:11Komfertinon és Bettyke94 mostantól barátok

2014.12.12. 09:09Komfertinon és Marvelfan mostantól barátok

2014.06.05. 20:08Komfertinon és Nyanyika mostantól barátok

2014.06.05. 17:05Komfertinon és LuLu1212 mostantól barátok

2014.01.22. 19:07Komfertinon új képeket töltött fel a fotóalbumába.

Bemutatkozás


Fontos tudni rólam:

1. Imádom Johnny Deppet!!!!!!!!!!

2. Imádom Marvel filmeket!! Avengers forever *.*

3.Hobbim az írás, fotózás, animáció készítés.

4. Szívsen írok véleményt dolgokról, ez lehet egy szó vagy akár egy koplet gondolatmenet.

Szeretek fotózni és filmet vágni, felvenni, forgatókönyvet írni, animációt készíteni. Érdekel képzőművészet, szeretek kézműveskedni. Sajnos ami színészeket illeti nem ismerek mindenkit és nem is igazán akarok, nem érdekelnek a reality sztárok és ahoz hasonló emberek. Kivívja a tiszteletem az az ember aki minden helyzetben önmaga marad és mindig kiáll azon emberek dolgok vagy elvek mellett, amikban hisz.

Álmodozó tipus vagyok, szeretek egyedül ülni egy kényelmes vagy szép helyen és elmerülni a gondolataimban. A véleményem nem szeretem benn tartani általában ami a szívem az a számon. Szeretem az álmaimat, ötleteimet kiírni magaból. A gond az, hogy egyre csak jönnek az ötletek és mindig abba marad az előző. Szeretném majd megosztani az emberekkel, amit írok és szeretném, ha egyszer az én könyveim is a könyvespolcokon lennének. Kedvenc íroim. J.K.Rowling, Rejtő Jenő, Gerald Durrell, Philippa Gregory, Philip Pullman. Legújabb könyv ami kedvenceim közé emelkedett a Da Vinci kód, ami szerintem fantasztikusan van felépítve és izgalmas és titokzatos és imádom, mindenkinek csak ajánlani tudom :))Kedvenc könyvsorozatom a HP. Többek közt A Harry Potter inspirál engem is, hogy valami ehez hasonló, maradandót alkossak, hogy majd az unokáim eldicsekedhessek, hogy az ő nagymamájuk, írta ezt, meg ezt a könyvet. Egyenlőre HP és Marvel fanfiction és pár önálló történetem van elkezdve és igyekszem legalább egyet befejezni. :) Én nem vagyok az az álmodozó, aki kitalálja, hogy ezt meg ezt szeretné és akkor várja, hogy az ölébe hulljon. Természetesen vannak terek, ahol várok és nem teszek semmit, de ezt igen szégyellem és próbálom nem ölbe tett kézzel várni a fehér herceget szőke lovon. Az életem többi terén a céljaimért dolgozok és küzdök. Amit eddig elértem, az nehéz munka eredménye, de hajlandó vagyok rá, mert engem az álmaim várnak a célnál. Rengeteg álmom van, amit megakarok valósítani, de ezek közül az egyik legkevésbé valószínű, mégis, egyik legjobban vágyotatt szeretném megemlíteni. Ez pedig nem más, mint hogy én legyek a következő magyar aki Oscar-t kap. Valószínüleg a legjobb eredeti forgatókönyvért vagy a legjobb rendezőnek járó szobrocskát szeretném ,).  Ez nem csak egy álom, ami az is  marad, ezt én valóra akarom váltani és bebizonyítani, hogy az álmodozás csak előre visz, ha jól csinálod.

A kedvenc sztárjaim között fellelhető néhány magyar színész. Ez azért van mert imádom a Vígszínházat és az ott játszó színészeket. Tényleg remek darabokat játszanak, csak ajánlani tudom. 

Kedvenc filmem a KARIB-TENGER KALÓZAI és a 10 dolog amit utálok benned, Vasember 1-2-3, Thor, Bosszúállok, Amerika Kapitány, Csodálatos Hulk, Szex és New-York 1-2, Négyen egy gatyában, a Kegyenc Fegyenc, a Kellék Feleség, a Levelek Júliának, az Apafej, a Mammamia és még sok más . Mint látszik imádok filmet nézni minden mennyiségben :P Szeretem a romantikus filmeket és a vígjátékokat. A horror ki van zárva.

Kedvenc sorozatom a Kínos.. 

Nekem azt hiszem nincs példaképem, de vannak olyan sztárok, akik a mindennapjaimban is nagyon fontosak. Ezen a listán elsőhelyen áll JOHNNY DEPP. Jack Sparrowként láttam először és már akkor is lenyűgözött. Ezek útán egyre több filmét láttam és egyre jobban meg szerettem. Minden szerepe közül Sparrow kapitányként szeretem a legjobban, én nem ismerek még egy ilyen karaktert és egy színészt, aki így eltudná játszani. Itt mindenki elött kijelentem én Jack Sparrow örök szerelmese vagyok és az is maradok.  Új kedvencem tőle a Magányos lovas, egyszerűen imádom, nagyon szuper film. Természetesen nagyon szeretem és várom az újabb filmeit, amiket majd megnézhetek a moziba!!!  Az aki, mostanában igencsak befolyással van az életemre, az Tom Hiddleston, először a Bosszúállókban láttam és már ott imádtam. Most egy elég szomorú időszakom van, de ha leülök a gép elé és írom a fanfictionom Lokiról, rögtön jobb lesz a hangulatom.. Köszönöm Tom :))

Imádom az állatvilágot. Szeretek állatokat fotózni, bár ilyen képet még nem töltöttem fel. Természet fotósok közül imádom Máté Bence és Tökölyi Csaba képeit. Egyik nagy álmom az, hogy cápákkal úszhassak. Azok közé a fanatikusok közé tartozom, akiket az állatvilág minden apró csodája lenyűgöz, legyen bármily kicsi vagy ronda. Bár nem szeretem a rovarokat, mégis lenyűgöz a sok féleségük és alkalmozkodó késségük. Minden állatot szeretek és tisztelek. Kedvenceim, azért vannak, ők a nagy macskák. Fantasztikusnak tartom ezeket a misztikus, relytélyes és fenséges állatokat. Imádom a tengert, bár sajna, még letemben csak egyszer voltam tengernél. Az a titkos világ ami a víztükör alatt bújik meg tele van csodákkal és relytéjekkel amiket még nem fejtettek meg. Csodás szépségű állatok élnek itt és színviláguk olyan sokrétű, amit a szárazon seholse lehet találni. 

Egyenlőre kedvenc országaim Ausztrália, Olaszorszá és Franciország.. Szeretem az olasz nyelvet és a sziesztát, amit szerintem Magyarországon is be kéne vezetni :D Idén kezdtem el franciát tanulni a suliban és egyszerűen imádom, olyan szép nyelv. Tetszik a maláj nyelv, mert egyszerű és mégis nagyon dallamos és költői.

Szeretném beutazni a világot és megismerni a sokféle egzotikus állatot, nyelvet, ételt, kultúrát. Mostanában kipróbáltam az indiai és japán kajákat és mint kiderült imádom :D Vonzódom a történelemhez és szeretek minden tudást magamba szívni, a tojásrántotta sütéstől, a kígyómarás kezeléséig.

Szeretném megírni, hogy nem vagyok sem barát, sem szavazat gyűjtő. Én dobálózom a szavazatokkal néha írok az üzenőfalr néha nem. Nem várom el, hogy bárki visszaszavazzon, csak akkor szavazz, ha szimpatikus vagyok vagy ilyesmi.

Nos rólam ennyit, ha eszembe jut még valami fontos, akkor hozzá fogom írni. Szívesen veszem a baráti jelöléseket és ha bármi apróságban hasonlítunk természetesen visszajelöllek. Köszi, hogy elolvastad :)

Kedvenc sztárok

1 Johnny Depp
2 Tom Hiddleston
3 Robert Downey Jr.
4 Ben Barnes
5 Emma Watson
további kedvencek

Randomképek

Bolondos vidra
Naplemente
megmenekul.jpg
Tökölyi csaba3

Barátok

Rhonalyn
Rhonalyn

új tag

klacihh
klacihh

visszatérő vendég

Bettyke94
Bettyke94

#CherylBombshell™

Baarby105
Baarby105

új tag

Nyanyika
Nyanyika

visszatérő vendég

Üzenőfal

Bettyke94 Köszönöm, én is szavaztam :)

2014.12.12. 11:11

Azaz jelöltelek+szavaztam

2014.11.25. 19:07

Nagyon jó vagy mindent csináltam

2014.11.24. 19:07

LuLu1212 Szia.Szavaztam, mert te is pont annyira szereted Johnnyt mint én. :)

2014.05.17. 10:10

mogyeszka Szia!! Szavaztam,mert egyformán szeretjük Jack Sparrow-t és Johnnyt is! Nagyon tetszik a profilképed,és maga a profilod is... :-)

2014.01.05. 13:01