Starity

Fantaw profilja

Fantaw red white white white  
 • Csatlakozott
 • 2014. március 21.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 1995. november 21.
 • Lakhely
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Photography - Geography - Travel - Cities - Music - Series - Movie

YOUNGBLOOD - Say you want me...

Fantaw
Utoljára aktív: 2018.09.17. 17:05Státusz módosítva: 2018.06.15. 11:11

Bemutatkozás

Üdvözöllek a profilomon! Nem tudom hányszor fogok még átszerkezteni (talán addig míg nem mondom rá, hogy tökéletes). Egy átlagos huszonkettő éves lány vagyok, kinek a becses neve Alina. Szeretek utazni, és minden álmom, hogy több nagyvárosba is eljussak. Jártam már Stockholmban, Londonban és Barcelonában, de a legnagyobb álmom Auckland. Hogy miért? Nekem Auckland olyan mint másoknak, Miami, New York, Los Angeles avagy London. Emelett szeretek táncolni is, sorozatokat/filmeket nézni és zenét hallgatni. Én magam egy amerikai kisvárosban töltöm mindennapjaim, nem messze Sacramento városától. Most kicsit rátérnék a kedvenceimre. A legnagyobb kedvencem az ausztrál 5 Seconds of Summer valamint a svéd FO&O (bár ők jelenleg szólóban tevékenykednek). Mint már említettem, imádok sorozatokat nézni, jó néhány sorozatot megnéztem már, illetve folyamatosan nézem őket. A legnagyobb favorit a Shadowhunters (és nagyon szomorú vagyok, amiért törölték), amit már azóta nézek, mióta vászonra került. Zenei területen mindenféle előadót illetve műfajt hallgatok.

A Disney alkotásai nálam mindig bejöttek, így van ez a High School Musical filmketől kezdve a egészen az Utódokig. Lehet, hogy másoknak nem jön be, de engem azok véleménye nem nagyon érdekel,  mivel már az első rész első pillanataitól kezdve beleszerettem, tehát ha nem szereted kérlek ne engem fárassz. Aztán mikor megtudtam, hogy lesz második (és harmadik) része, majdnem elájultam. Először azt hittem, hogy Kenny nem fogja tudni hozni ugyanazt a szintet, mint az elsőben, de tévedtem. Jobban sikerült! Kedvenc karaktereim Gil, Evie és Uma. Mivel annyira vártam már, hogy kijöjjön, nem tudtam megvárni a szeptembert, már egy héttel a premier után megnéztem. A következő a Shadowhunters című sorozat amit még a könyvekkel kezdtem. Legalább háromszor ha nem többször olvastam végig mindegyik részt, valamint a filmet is láttam, de a sorozat hozta meg nálam a sikert. Imádom, minden egyes részét, s persze kedvencem Clace és MalecShannara, el sem hiszem, hogy már mióta nézem és nem tudok betelni vele, de ha őszintén akarom kifejezeni magam, nem akarok betelni vele.

Michael Gordon Clifford a 5 Seconds of Summer gitárosa és az én jövendőbeli férjem. Viccelek. De jó lenne. A She Looks So Perfect című számukkal ismertem meg őket és imádtam meg őket egy életre. Aztán jöttek a többi számaik, Don't Stop, Amnesia, Hey Everybody!, Jet Black Heart és a többi. Mostanában kevesebbet hallani felőlük, mert turnéznak és új dalokat írnak. 2018-ban végre megtörtént, amire mindenki várt! Kiadták a Want You Back-et és a Youngblood-ot, valamint, júniusban kijött az új albumuk, ami valami eszméletlen lett!!! A FO&O nevű svéd együttest még anno 2013 tavaszán ismertem meg, mikor feltették első videóklippüket a Youtube-ra, viszont akkor még Olly Molander is a banda tagja volt. A srácok már akkor belopták magukat a szívembe a Kangaroo című dalukkal és természetesen a kinézetűk is eszméletlen volt. Aztán csak jöttek és jöttek a jobbnál jobb számaik, némelyik klippel. Ezek közül is felsorolok párat, habár tudom, hogy a legtöbb olvasó, azt sem tudja, hogy kik ők, de nem baj. What The Fooo, Ballin This Hard, My Girl, Summer Love, Whistle, Who Doesn't Love Love... stb. A tavaly kijött albumukról is vannak ám kedvenceim. So So Good vagy a Hurt Like We Did.