Starity

Choi Neul Soo profilja

Choi Neul Soo  
 • Csatlakozott
 • 2014. július 17.
 • Csoport
 • Megerősítés alatt
 • Titulus
 • új tag
 • Születési idő
 • 2003. szeptember 19.
 • Lakhely
 • Pest megye
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt

you will be my star wherever you go ♡

Choi Neul Soo
Utoljára aktív: 2017.10.28. 19:07Státusz módosítva: 2017.08.14. 15:03

Bemutatkozás


안녕하세요

 

In front of the memory of you which is coming dimly
I’m becoming numb to it again, I’m breaking down

A nevem Bia és 13 éves vagyok. A hajam szőkésbarna színű, a szemem pedig barna. A koromhoz képest elég magasnak tartom magam, mivel 162 cm vagyok. Budapesten élek az anyukámmal, a nevelőmmel és a két nővéremmel. A kedvenc ételem a sültkrumpli az ital, pedig az almalé. Kedvenc színem nincs, mivel szerintem mindenszínnek megvan a maga varázsa. Szerintem én egy fiús lány vagyok, mert szeretem a focit. A kedvencem a Barcelona.

 

I’m trying my best to catch you
But you’re blurring, you’re disappearing

A kedvenc zenei műfajom a k-pop, ami mára már az életem részévé vált. Ám Dél-Koreában nemcsak a zene, hanem maga az ország, a városok és a doramák is megfogtak. Kedvenc bandáim közé a B.A.P, az EXO, az f(x) és a BTS tartozik. Szeretem még az animéket is, szoktam yaoit is nézni. Nem szeretem azonban Justin Biebert, a One Directiont, a Violettát, Selena Gomezt, Miley Cyrust és a plázacicákat. A kajákat illetően a gombát, a kókuszt, a túrót és a mákot nem bírom annyira.

 

The words that time is the pill, It became my favorite phrase
Accepting everything the way those are

Choi Jun Hong, ismertebb nevén Zelo a legnagyobb kedvencem és imádatom. Először nem tetszett, de miután többször is elkezdtem B.A.P-t hallgatni meg olyan videókat nézni, mint például a B.A.P Attack nagyon megtetszett a személyisége. Így egyre jobban megismertem és egy idő után az ultimate biasommá nőtte ki magát. A példaképem Kim Hyuna. Azért ő lett a példaképem, mert nagyon megtetszett a stílusa és a hangja. A cuki és menő stílusa... Én is olyan szeretnék lenni, mint ő! Jessica Jungra először csak lány biasként gondoltam, akit nagyon kedveltem. De miután hallgattam az SNSD számait, meg néztem róluk videót állandóan őt néztem. Nagyon megkedveltem. Miután az SM kirúgta teljesen dühbe gurultam és azt kívántam, hogy bűnhődjön ezért az SM igazgatója. Még mindig azt kívánom és örökké ezt fogom. Ahogy egyre több képet néztem róla, rájöttem, hogy ő a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam!

 

I can’t sleep and only you’re in my head
What should I do? I miss you

Elérkeztünk a profilom végére, remélem nem untattalak nagyon. Ha tetszett, akkor szavazhatsz, ami visszamegy, ha vannak közös kedvenceink, szép az adatlapod vagy szimpatikusnak talállak, és jelölhettek is, elfogadom a felkéréseket. Van másik három felhasználóm is, a nevük Chanyeolka, Kpopfan01 és BaeBinBin. Ezeken is elérhető vagyok, ha szeretnétek valamit. Sziasztok! :)

2017. augusztus. 14.

Barátok

dóóra2010
dóóra2010

új tag

borosszandika
borosszandika

új tag

gica12
gica12

új tag

kpopfangirl
kpopfangirl

új tag

mucika01
mucika01

visszatérő vendég

Üzenőfal

Sziaa, szavaztam a közös kedvencek miatt ^^

2017.03.17. 21:09

teffany Szavaztam..Kim Woo Bim

2016.01.10. 09:09

borosszandika Szia^^ Szavaztam és jelöltem, tetszik a profilod :)

2014.10.08. 09:09

Song Min Rin Szia! Szavaztam és jelöltem is! :)

2014.09.01. 18:06

BigbangTop Szia! Szavaztam!! :D

2014.08.21. 12:12