Starity

indescribable profilja

indescribable  
 • Csatlakozott
 • 2015. január 11.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • új tag
 • Születési idő
 • április 01.
 • Kedvenc időtöltéseim
 • alvás, sorozatnézés, olvasás,zenehallgatás,fényképezés,álmodozás...
 • Zenei stílusom
 • mindenikben megvannak a nagy kedvenceim
 • Imádom
 • sztárok, fényképek, könyvek, sorozatok, állatok
 • Utálom
 • az öntelt beképzelt állatokat
 • Twitterem
 • - nem publikus -

I don't have to see you, I know that you're there.

indescribable
Utoljára aktív: 2019.08.08. 23:11Státusz módosítva: 2015.05.05. 21:09

Bemutatkozás

HEY YOU ALL EVERYBODY!!!!

Nos az én nevem Anita.✌Egyesek szerint különleges vagyok,de én még nem jöttem rá,hogy mireföl értik is ezt, biztosan nem találtak rám más jelzőt.:))Én meglehetősen egyszerű,unalmas csaj vagyok, aki keresi a helyét a világban. Azt kell mondanom, hogy eléggé őrült vagyok(de ez érthető, hiszen április elsején születtem,nem az én hibám :))), de mindenki az a maga módján,csak egyesek jobban elrejtik ezt,mint mások. Regényeket nem irok(na jól van elismerem,hogy próbálkoztam több megirásával is,de magamról sosem irnék) szóval ennyit is erről.

Most pedig vágjunk a közepébe:

A legendás,briliáns,fenomenális LUCY HALE.❤❤❤
Már 4 éve követem egy csodás teremtés életét, ő az én igazi példaképem és büszkén mondhatom, hogy egy Haler vagyok.Ez a csöpnyi lány képes napsugarat árasztani és boldogságot hozni szivembe egyszerű mosolyával. Minden alkotását láttam és csodálom. Nagyon büszke vagyok rá, főleg,hogy sikerült megvalósulnia a zene világában is, a tökéletes Road Betweennel.Nem is szaporitom tovább a szót elég annyi,hogy IMÁDOM ŐT!!!!!

SHE IS MY TINY GIRL AND I LOVE HER!!!!!

Most pedig sorozatmániás révén itt az idő,hogy beszéljek SOROZATAIMról:

TEEN WOLF:
A világ első számú, leges-legjobb sorozata!!!Minden megvan benne ami egy jó sorozathoz kell:akció, dráma, humor,horror, romantika és egy lenyűgöző,kiváló szereplőgárda,amely tökéletes szerepjátékot nyújt. Már tűkön ülve várom az 5.évadot, csak szeretni lehet ezt a sorozatot.:) Az összes karakter különleges helyet foglal el a szivemben és mindannyian kedvenceim, de mégis az első számú örök kedvenc STILES ❤. És a lányok közül, bár szegényt sok bántás éri, Malia(mert Shelley Henniget egyszerűen imádom). Stalia szerintem a legcsodásabb páros és Stydia pedig csak egy fantasztikus barátság,semmi több( de ne értsetek félre Lydiát ettől még nagyon szeretem). Örülök nagyon az új szereplőknek:Malia, Liam,Kira;de azért pár régi szereplőt nagyon hiányolok,mint például: Isaac, Alison és Jackson.De ez mostmár mindegy is, az számit,hogy ez a szuper sorozat létezik és remélem még sok résszel örvendeztetik meg szivem. I LOVE YOU T.W. FOREVER!!!

PRETTY LITTLE LIARS:

Ha valaki rejtélyekre vágy, az egy életre elegendöt kap ezzel a szenzációs sorozattal.Hogy ki is az a bizonyos -A, nos sosem lehet tudni, de talán egyfelöl nem is baj, hiszen igy nem ér még véget a sorozat egy jó darabig.:)Legóriásibb kedvencem ARIA, de nagyon szeretem még Spencert,Monat és Alisont. A srácok közül pedig a nagy kedvenc Toby, akiért egyszerűen olvadozok.:) Azért az természetes, hogy a többi karakter is nagyon szimpi, bár mindenkinek egytől egyig van valami titka. Nos ez Rosewood, a titkok városa.Kedvenc pll párosaim: Spoby, Sparia,Ezria, és Haleb. Imádnivaló sorozat, ajánlom mindenki figyelmébe.

ONCE UPON A TIME:

A világ legcsodálatosabb, legkidolgozottabb sorozata, amely egy varázslatos történetet csillogtat meg a nézöknek. A legédesebb és kedvesebb karakterekkel. Itt a mesék tényleg valóra válnak!!!! A szerepjáték valami lenyűgöző, irtozatosan gyönyörű minden elem benne...De hiába is próbálom leirni szavakkal e remekművet,hiszen ezt egyszerűen saját szemünkkel kell látnunk, hogy meggyőzödjünk briliáncájával.:) Belle a kedvenc szereplőm, habár mindenik karakter belopakodott szivembe és örökkön-örökké ott is marad. Kedvenc párosom:Rumbelle,Snowing.:) Éljétek újra a meséket, nézzetek bele az OUAT-be!!!!

ARROW:

A legklasszabb és legkedvesebb sorozat. Tele van kalandokkal és izgalmakkal, kihagyhatatlan sorozat!!!! Az első résztől kezdve lekötött és tudtam,hogy na ez egy olyan sorozat lesz,amit követni fogok rendszeresen és rögtön bele is szerettem. Egy percig sem unatkozol és minden részt boldogsággal tele nézel, nem okozhat csalódást, a legjobb időtöltést nyújtja. Nagyon jó alakitást nyújtanak a szinészek/szinésznők örvendeztetve a közönséget. Kedvenc karakterem a mindig vidám és bájos Felicity,aki mosolyt csal minden alkalommal arcomra. A Team Arrow egyszerűen imádom!!!! ÉS természetesen egy OLICITY shipper vagyok:)))

További kedvencek: Reign, The 100,One Tree Hill, The Secret Circle,Merlin, The Lying Game, Futótűz, Lost, Privileged,Victorious,Jane by Desing,90210,stb.

 

 

Mostanra csak ennyi!!!! VISZLÁT MINDENKINEK!!!!!