Fylia profilja

Fylia blue red white yellow  
 • Csatlakozott
 • 2015. január 21.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • la vie en rose.
 • Lakhely
 • Montenegró
 • Kedvenc időtöltéseim
 • series + movies. music. writing. psychology.
 • Zenei stílusom
 • halsey. kehlani. lorde. ruelle. 2wei. imagine dragons. hidden citizens. skillet. troye sivan. krewella. zolita. olivia o'brien. bea miller. the script. banks. birdy. dean lewis. elley duhé. adam lambert. ruggero. taylor swift. duncan laurence. sam tinnesz

who lives, who dies, who tells your story?

Fylia
Utoljára aktív: 2020.09.19. 21:09Státusz módosítva: 2020.09.13. 17:05

Bemutatkozás  

Üdvözöllek itt, a profilomon. Régen felmondtam már azzal, hogy készítsek valami emberien kinéző bemutatkozást, és őszintén, nem is látom értelmét - de most mégis itt vagyok, hogy csináljak egy egész tűrhetően kinézőt (azt ne kérdezze senki, milyen okból). Nos, vágjunk is bele. Szerény személyem nevét fedje homály, de becézhető vagyok Roninak. Közel tizennyolc éve boldogítom a körülöttem élőket, és sajnos pont olyan személyiségnek tartom magamat, akit vagy szeretsz, vagy utálsz, és nincsen „aranyközépút”. Őszinte és szókimondó vagyok, de csak akkor, ha azt más kérdezi, és nem tudom elviselni, ha valaki csak úgy beleszól mások dolgába. Megvetem azokat, akik másokat a bőrszínük, nemi identitásuk, vallásuk vagy bármi ilyesmi miatt ítélnek el, így ha magadra ismertél, akár távozhatsz is. Rendkívül lustának is tartom magamat, ami tudom, szörnyű tulajdonság, de megesik. Ezen kívül magamra a makacs, segítőkész és hűséges szavakat aggatnám, mivel úgy gondolom, ezek írnak le leginkább. Érdekel a pszichológia - ezzel a tudományterülettel szeretnék foglalkozni a jövőben is, ha a lehetőségeim úgy adódnak -, de lázba hoz a lakberendezés, a csillagászat, a mitológia és másik nagy szerelmem, az írás. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik, hogy amikor időm engedi, sorozatozok és filmet nézek: mondhatni mindenevő vagyok, de sok szériát már az első részeknél abbahagytam, mert nem tetszett, amit láttam. A szívemhez legközelebb álló műfaj a science-fiction és a fantasy, de krimit, drámát, történelmi témájú műveket, vígjátékokat és gyakorlatilag mindent megnézek - kivéve a horrort, amely sosem nyerte el a tetszésemet. Zene terén is eléggé széleskörű az ízlésem, gyakorlatilag mindent meghallgatok, kivéve, amit nem. A régebbi, „mindenkit üresfejjel szeretek és átnézek a hibáin” korszakomat már hátrahagytam, és mindössze csak egy személyt lennék képes kérdés nélkül megvédeni mindenféle hülyeségtől, amit a fejéhez vágnak, ez pedig Halsey - tekintve, hogy évekkel ezelőtt megmentette az életemet a zenéjével, azóta pedig a személyiségével és ugyanezt teszi, és minden egyes nap kivívja tisztelemet, hálámat és szeretetemet.

  

Most pedig, szépen, vesszőkkel elválasztott felsorolásban érkezzenek a kedvenceim (de csak a legfontosabbak), tekintve, hogy lusta vagyok:

→  FILMEK & SOROZATOKStar Wars. The Walking Dead. Marvel Cinematic Universe. Harry Potter + Fantastic Beasts. The Hunger Games. The 100. How I Met Your Mother. The Umbrella Academy. Criminal Minds. Stranger Things. Frozen. The Lion King. The Mandalorian.

→  KARAKTEREKMaggie Rhee. Sirius Black. Leksa kom Trikru. Bucky Barnes. Carol Danvers. John Murphy. Eretria. Poe Dameron. Rey Skywalker. Obi-Wan Kenobi. Glenn Rhee. Rosita Espinosa. Ron Weasley. Lily Evans. James Potter. Ahsoka Tano. Barney Stinson. Luna Lovegood. Remus Lupin. Leia Organa. Rick Grimes. Octavia Blake. Jennifer Jareau. Marshall Eriksen. Michonne Grimes. Will Byers. Tracy McConnell. El Hopper. Din Djarin. Lara Croft. Finnick Odair. Elsa. Harry Potter. 

→   SHIP-EKJennifer + Emily. Glenn + Maggie. Steve + Bucky. Ted + Tracy. Tony + Pepper. Daryl + Connie. Eretria + Amberle. Clarke + Lexa. Sirius + Remus. James + Lily. Octavia + Diyoza. John + Emori. Marshall + Lily. Barney + Robin. Poe + Finn. Octavia + Lincoln. Will + Mike. Alex + Jo. Ron + Hermione. Jack + Elizabeth. Newt + Tina. Albus + Gellert. Rick + Michonne. Han + Leia.

2020 / 06 / 02

Barátok

Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2

#EvilRegal

TWDBeth
TWDBeth

ღSnowQueen♛ღ

Lisanne
Lisanne

like a thunder ☼

simplegirl.
simplegirl.

ռɨռƈֆöȶʟɛȶɛʍ

Üzenőfal

Fannycska999 Köszönöm! :)

2020.05.30. 17:05

Fannycska999 Szia:) akartam már szavazni egy ideje, nem tudom, eddig miért nem tettem. Most épp Halsey adatlapjáról jutottam el a profilodra; évek után rászántam magam, hogy véleményt írjak róla. Miután elküldtem, megnéztem mások mit írtak, és mikor elolvastam a te véleményedet, meglepett, hogy mennyi hasonlóság van abban ahogy erre a nőre gondolunk. Szóval úgy éreztem így most már muszáj szavaznom :D

2020.05.29. 11:11

eh nem tudom :(

2020.03.01. 16:04

itt is előszeretettel siratsz engem.. mindig te vagy az inspiráció tbh <3

2020.02.28. 10:10

NE SIRASS MÁR

2019.10.17. 21:09