Fylia profilja

Fylia blue red white white white  
 • Csatlakozott
 • 2015. január 21.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • ʀʜᴇᴇ ♡
 • Születési idő
 • július 10.
 • Lakhely
 • Montenegró
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • nyugdíjas vagyok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • sorozat– és filmnézés. olvasás. írás. képszerkesztés. fényképezés. alvás. nemlétező eseményekről elhinni, hogy valósak. zenehallgatás. álmodozás.
 • Zenei stílusom
 • halsey. krewella. the script. skillet. fall out boy. imagine dragons. lorde. fleurie. hayley kiyoko. khalid. troye sivan. against the current. ella eyre. astrid s. kehlani. zolita.
 • Imádom
 • wolfstar, jemily, gleggie. gyorskaják. kötött pulóverek. illatos gyertyák. lakberendezés. pszichológia. mitológia. asztrológia. természetesség. eklektika.
 • Utálom
 • állatkínzás. homofóbia. rasszizmus. környezetszennyezés. notp-jeim. hideg időjárás. pókok. magasság. nagy tömeg.
 • Kedvenc sztárjaim
 • Lauren Cohan Halsey A.J. Cook Christian Serratos Tom Payne Ivana Baquero Ruggero Pasquarelli Andrew Lincoln Sydney Park Danai Gurira Steven Yeun Alanna Masterson Chandler Riggs Sonequa Martin-Green Katelyn Nacon Norman Reedus Alycia Debnam-Carey Natalie Dormer Candelaria Molfese Hayley Kiyoko Christina Perri Martina Stoessel Josh McDermitt Matthew Gray Gubler

it's time for you to be the blackbird and flip the script.

Fylia
Utoljára aktív: Ma, 15:30Státusz módosítva: Ma, 15:22

Bemutatkozás

   

Üdvözöllek a profilomon, kedves idelátogató. Már régóta gondolkozom azon, hogy készítsek egy olyan bemutatkozást, ami nem csak nekem, de talán nektek is tetszik, de egyelőre még nem jutottam el ide  —  remélem, majd most összejön. A nevemet nem igazán szeretném elárulni, személyes okok miatt ; bár, aki már járt a profilomon, az valószínűleg birtokában van ennek az információnak. A tizenhatodik életévét betöltött, budapesti gimnazista lány volnék, aki a rák csillagjegyében született, s mint azt majdnem két éve megtudta, INFJ személyiségtípussal rendelkezik. Mindkettő leírása remekül körülírja a személyiségemet, amelynek pár részlete még nekem is rejtély, és fejtörést okoz. Messze a legjobb tulajdonságomnak tekintem a sírigtartó hűségemet, amelyet a szeretteimbe vetek, s amelynek megtöréséhez nagyon súlyos dolgot kell elkövetnie valakinek. Nehezen reng meg a bizalmam bárkiben, és sajnos vagy nem sajnos, de mindenkiről megpróbálom a legjobbat feltételezni ; ehhez kapcsolódik a második, szerintem legerényesebb tulajdonságom, mégpedig a reménytelen optimizmusom. Ezen kívül rendkívül őszinte vagyok, aki nem fél kinyílvánítani a véleményét, természetesen csak ha kérték azt ; valamint, szinte büntetendően makacsnak és önfejűnek is vallom magamat. Mindezekentúl a személyiségem fontos alkotórészeinek tartom az érzelmességemet, a lustaságomat, az álmodozóságomat, a néhanapján felbukkanó humorérzékemet, a csendességemet, valamint az empátiámat. 
A szerény személyemet leginkább foglalkoztató tudományág egyértelműen a pszichológia, valamint a filozófia. Ezt az érdeklődési körömet az egyik legkedvencebb sorozatomnak köszönhetem, bár már azelőtt is régesrégen érdekelt az emberek személyiségének, gondolatainak és gondolkodásmódjának tanulmányozása. Ezen kívül már kiskorom óta foglalkoztat a lakberendezés és az építészet, valamint bármit megadnék, hogy elkötelezhessem magamat a bántalmazott és kidobott állatok védelme mellett.  Plusz, évek óta szeretném elsajátítani az írás művészetét, s annak minden fortélyát.


           STARVING STARLIT LOVERS EATING IRIDESCENT DESIRE LIKE A SOFT RASPBERRY CAKE           

Dolgok, amiket szerény személyem kedvelni vél ;
tavasz, s annak időjárása. jegeskávé. kötött pulóverek. animációs filmek. fantasy és science fiction műfajú könyvek, filmek és sorozatok. a vanília és a benzin illata. elhagyatott épületek. kastélyok, templomok, kápolnák, várak. szitkom sorozatok. a természet élőlényei. gyümölcsök nagyrésze. illatos virágok. sims 3. varázslatos állatok, természetfeletti lények. montenegró. angol, olasz, spanyol és skandináv nyelvek. csillagászat. pszichológia, filozófia, asztrológia, mitológia. testmódosítások, legfőképpen tetoválások és piercingek. kígyómintás ruhadarabok. a kedvenc filmeim soundtrack-jei. fehér- és mogyorós csokoládé. macskák. kókuszgolyó. színes hajkoronák. külföldi országok kultúrája. kaktuszok. fonott haj. a naplemente és a napfelkelte látványa. klasszikus zenedarabok kottái. olajfestmények. lakberendezés. gyümölcsös víz.  szeplők. ruhaboltok.  eklektika. fotográfia, s ezzel foglalkozó oldalak és magazinok. bakancsok és magastalpú cipők. kockásingek. vadvirágok. olvasás, írás. krimisorozatok. a narancssárga, a kék és a szürke minden árnyalata, a fekete és a fehér, valamint a pasztelszínek. keresztrejtvények. tiramisú. a kedvenc ship-jeimhez köthető headcanon-ok olvasgatása. polaroid fényképek. feminizmus. környezetvédelem. idézetek. ékszerek. hosszú hajú és borostás férfiak. napszemüvegek. franciaország, olaszország, hollandia és a skandináv országok.

Dolgok, amiket szerény személyem nem vél kedvelni ;
túl hideg és túl meleg időjárás. pókok, és a legtöbb csúszómászó. homofóbia, rasszizmus, és úgy alapvetően bárkinek a bárminemű elítélése. környezetszennyezés, állatkínzás. antifeminizmus. magas épületek, zárt terek, nagy tömeg, depresszióba zuhanó egyedüllét. ízléstelen viccek. hangos zajok. eper.  német nyelv és németország. iskola. hálátlan, önző, nagyképű, indokolatlanul bunkó, kérkedő, féltékeny és elítélő emberek. az osztályom 95%-a. amikor valamit vagy valakit csak divatból szeret valaki. akciófilmek. kiwi. fizika, kémia és matematika. strandok. rapzene. savanyú cukorka. bevásárlóplázák. alacsony derekú nadrágok. ízléstelenség. magassarkú cipők. a zacskósleves íze és állaga. buborékosvíz. neonszínek. egyediségmentes emberek, s azok másolása. fiatalkori alkoholizmus és drogfüggőség (meg úgy mindenkori). kultúrálatlanság. esős és szeles időjárás. ha tömeg előtt kell beszélnem. taxik. nyálas romantikus filmek.


   

Következzék az egyik, számomra legkedvesebb téma  —  ezek pedig a filmek, valamint a sorozatok. Kezdeném a számomra legfontosabb szériával, mégpedig a The Walking Dead-del, amely annak ellenére is mindig a csúcson fog maradni, hogy kétségkívül állítom, mostanra jelentősen romlott a minősége. Több, mint négy éve tartom ezt a sorozatot a számomra legfontosabbnak, s nem tagadom, hogy rengeteg mindent köszönhetek neki ; nem csak a történetnek magának, de a karaktereknek, valamint a színészgárdának, melyek közül utóbbit a második családomnak, és a számomra legtöbbet jelentő hírességeknek tartok, hiszen olyan nehéz időszakokon segítettek túl, amelyeket nem vagyok biztos, hogy másként, s nélkülük túléltem volna. Szóval, annak ellenére is mindig hálás leszek a szériának, hogy egyáltalán nem értek egyet az elmúlt két évad legtöbb döntésével és történésével. A második hatalmas kedvencem egyértelműen a Criminal Minds, amely az a sorozat, amelynek a legtöbb mosolyomat és örömkönnyemet köszönhetem ; amely akkor is képes volt jobb kedvre deríteni, amikor semmi és senki más, és amelyik életet ad annak a párosnak, amely kihalászott engem a depresszió fogságából. Könyörögve sem kaphattam volna az életembe még egy olyan csodát, mint ez a sorozat, és ezért végtelenül hálás vagyok.
További kedvenc sorozataim: The 100 ; The Shannara Chronicles ; Sherlock ; Bones ; How I Met Your Mother ; The Big Bang Theory ; Modern Family ; Prison Break ; Lost ; Once Upon A Time ; Dear White People ; Friends ; Grey's Anatomy ; Orphan Black ; Grimm ; Ozark ; Quantico ; Vikings ; Gilmore Girls.

A kedvenc sorozataim után ideje gorcső alá venni a kedvenc filmjeimet ; ennek felsorolását egy régi, mégis vadonatúj favorittal kezdeném, ez pedig a Harry Potter-sorozat. Már évek óta tartom számon ezt, mint az egyik, számomra legkedvesebb szériát, de egészen addig, amíg nemrégiben ki nem olvastam a könyveket, nem szenteltem neki olyan sok figyelmet, most pedig úgy vallom, hogy rengeteg mindent köszönhetek ennek az univerzumnak. Rengeteg mindenre döbbentem rá magammal kapcsolatban a karaktereknek köszönhetően, akik mind-mind különlegesek és egyediek, és a történet is jelentősen befolyásolták a személyiségemet. Rövid idő alatt ez a filmsorozat előrébb kúszott a ranglistámon, mint a kisgyermekkorom óta fenntartott kedvencem, a Star Wars. Ez is legalább olyan mély hatást gyakorolt rám, mint az előbbi, de harmadik trilógiát már egy végtelenül felesleges történetszálnak tartom, és úgy érzem, hogy ezzel igencsak egyedül vagyok. A lényeg, hogy ez is örökre a szívem közepe lesz, és imádom minden egyes részletét.

További kedvenc filmjeim: The Pirates of the Caribbean ; My Sister's Keeper ; A Little Bit of Heaven ; The Notebook ; The Chronicles of Narnia ; The Hunger Games trilogy ; Titanic ; The Fifth Element ; Now You See Me ; The Princess Diaries ; Avatar ; The Lord of the Rings ; Alice in Wonderland ; Noah ; The Perks of Being a Wallflower ; Dead Poets Society ; Jurassic World ; Love, Simon ;  Belle et Sébastien ; Mamma Mia ; The Danish Girl ; The Impossible ; The Life of David Gale ; Pixels ; Hachiko: A Dog's Story ; Gone Girl ; Taken ; Edward Scissorhands ; Charlie and the Chocolate Factory ; Pan's Labrynth ; The Book of Eli ; 2012 ; The Road ; Fack ju Göhte ; Enchanted ; Paddington ; Mr. Popper's Penguins ; What Women Want ; Black Swan ; Noah ; The Internship ; The Social Network ; Love and Other Drugs ; The Devil Wears Prada ; Les Misérables ; One for the Money ; Cheaper by the Dozen ; The Intern ; Nerve ; Power Rangers ; Nim's Island ; One Chance ; The Blind Side ; Pompeii ; Olympus Has Fallen ; Spanglish ; In Time ; The Water Horse: Legend of the Deep ; Night in the Museum ; Stuart Little ; The Librarians ; Inkheart ; The Bucket List ; Dolphin Tale.

              NOW I AM CLOTHED IN GOLD AIR WITH ONE DOZEN HALOS GLISTENING ON MY SKIN