Starity

Fylia profilja

Fylia white blue white white white  
  • Csatlakozott
  • 2015. január 21.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ℛℎℯℯ ♔

it's time for you to be the blackbird and flip the script.

Fylia
Utoljára aktív: Tegnap, 17:21Státusz módosítva: 2017.09.30. 17:05

Bemutatkozás


  

 Köszöntelek a profilomon. Már a napját sem tudom, mikor láthatott is bárki egy értelmes és tisztességes bemutatkozást, ezért úgy gondoltam, hogy most összedobok egyet. A nevemet fedje továbbra is homály, ugyanígy a lakhelyemet, és további ilyen információkat. A koromat viszont kivételesen elárulom; tizenöt évvel ezelőtt, egy júliusi napon láttam napvilágot. Ebből levonható, hogy a rák csillagjegyében születtem, melynek jellemrajza majdhogynem tökéletesen leírja a személyiségemet. Hogy ne kelljen rágugliznod, ezért elárulom pár tulajdonságomat. A legfőbb háromnak a lustaságomat, a hűségemet és a makacsságomat mondanám, ugyanis ha bármelyik barátomat kérdeznétek meg, teljesen biztos, hogy ezekből kettőt elmondanának. Viszont, ezen felül rettentően önfejű és az esetek többségében rettenetesen idegesítő is vagyok, lételemem a szarkasztikus és ironikus megjegyzések használata, és bár nem úgy tűnik és furcsa lehet, de mindig megpróbálok optimista maradni.

  

 Profilom első pontjában szeretnélek megismertetni a kedvenc sorozataimmal, filmjeimmel, valamint könyveimmel, melyből ugyan nincsen túlzottan sok, de azért ami van, azt fontosnak tartom megemlíteni. Nos, akkor kezdjük is.

Kedvenc sorozataim ; mint azt szinte minden egyes nap többször is szóvá teszem és hangoztatom, valamint a profilomból és a kedvenceimből is látszódhat, a számomra legkedvesebb sorozat egyértelműen a The Walking Dead. El nem tudom mondani, mi lenne most velem a szereplőgárda és a történet nélkül, ugyanis javarészt ők tettek azzá a személlyé, aki vagyok, miattuk és értük élek nap mint nap, úgy tekintek rájuk, mint a második családomra - és ezzel a kijelentésemmel nem is tévedek nagyot, sőt, semennyit. Végtelenül sokat köszönhetek a színészeknek, az életem miattuk teljes, a személyiségem pedig olyan, amilyen. Na de, még mielőtt érzelgősbe menne át a bemutatkozásom, ugorjunk is tovább. Az első után sehogysem tudom rendbe rakni a sorrendet, ugyanis egyaránt odáig vagyok a The Hundred poszt-apokaliptikus, zseniális történetéért, a Criminal Minds ötletes és izgalmas bűnügyeiért, a Grey's Anatomy megható, érzelmes és fantasztikus eseteiért, a The Shannara Chronicles már-már félelemetesen zseniálisan kidolgozott látványvilágáért, a The Big Bang Theory megunhatatlan poénjaiért, a Bones hétről hétre megújuló és érdekes csontvázaiért, a Merlin nagyszerűségéért, valamint az Orphan Black mesterien kidolgozott történéért.

Kedvenc filmjeim ; kezdeném a sort a legnagyobb kedvencemmel, ami már kisgyerekkorom óta kísér az utamon, aminek régen, és még most is rengeteg mindent köszönhetek - főleg a személyiségemet illetően -, és amit nem tudok annyiszor megnézni, hogy valaha is megunjam. Ez a film pedig nem más lenne, mint a Star Wars. Komolyan képtelen vagyok megszámolni, hogy hányszor láttam már az összes eddigi részt, és azt, hogy hány csodaszép emléket köszönhetek ennek az egész univerzumnak. Régen mindig azt játszottam, hogy én vagyok Leia hercegnő, és én uralkodok az Alderaan felett... régi, szép idők. Szóóval. Az ezután következő filmeket szintúgy, mint a sorozatoknál, képtelen volnék sorrendbe állítani, de azért azt elmondom, hogy a The Hunger Games-trilógiának (aminek amúgy négy része van filmben, but whatever), a Harry Potter-sorozatnak, valamint a The Host című csodának aligha fog valami a nyomába érni. Ezeken kívül imádom még a The Giver-t, a Fack Ju Göhte-t, a The Cronicles of Narnia-t, a His Dark Materials: The Golden Compass-t, a The Lord of The Rings-et, a The Hobbit-ot, a Pirates of the Caribbean-t, az Alice in Wonderland-et, a Power Rangers-t, a Jurassic Park-ot és a Jurassic World-öt, a 2012-t, a The Impossible-t, a Pixel-t, a The Danish Girl-t, a The Boy-t, az Avatar-t, a Noah-t, az Everything, everything-et, az Eight Below-t, az Everest-et, a Pompeii-t, az Ender's Game-t, a Steve Jobs-ot, a Now You See Me-t, a The Intership-et, a Dolphin Tale-t, a Nim's Island-et, a Paddington-t, az I Am Legend-öt, a Night at the Museum-ot, a Jumanji-t, a Hitch-et, a Belle et Sébestien-t, a The Maze Runner-t, a Social Network-öt, a The Adventures of Sharkboy and Lavagirl-t, a Click-et, valamint a Jobs-ot.

Kedvenc könyveim ; mindenképpen szeretném megemlíteni a The Dog Who Danced című remekművet, ugyanis ez az a kötet, amely még pár évvel ezelőtt rettentően mély nyomott hagyott bennem, és olyan szinten magával ragadott, hogy nem túloznék, ha azt mondanám, ez még mindig tart. Aztán, ott van a The Hunger Games-trilógia mind a három nagyszerű és csodálatos kötete, amelyeket az első kivételével percre pontosan akkor vettünk meg, amikor megjelentek. A mai napig hatalmas kedvencem a könyv, és nem nagyítom fel a dolgokat, ha azt mondom, hogy ezt jobban kedvelem, mint a filmeket. Tovább haladva ott van az Emily & Einstein, amelyről a mai napig úgy gondolom, hogy életem egyik kedvenc könyve. Nem egyszer sírtam a története alatt, és akárhányszor eszembe jutnak a regény utolsó mozzanatai, legszívesebben sírni lenne kedvem - nagy benyomást tett rám az a kötet. Végül, de nem utolsó sorban a Vándorsólyom Kisasszony különleges gyermekei-trilógia mind a három részét, valamint az Időfutár mesterien megalkotott történetét szeretném megemlíteni. Összességében; ezen könyvek mindegyike nagy hatást gyakorolt rám, s bár nem arról vagyok híres, hogy sokat olvasok, de ha mégis ezt teszem, akkor szeretek olyat olvasni, amely legalább annyira elvarázsol, mint amiket felsoroltam.

  

Ebben a rövidke (bár nem hinném, hogy az lesz) bekezdésben a sorozat- és filmbéli kedvenc karaktereimről szeretnék egy kis betekintést engedni nektek, amely - elnézve a listát -, nem lesz könnyű. De pontosan ezért, kezdjük is.

Női karakterek ; a legnagyobb kedvencem, az éltető erőm, az örök támaszom, a folyamatos lelki segítségem nem más, mint a sorozattörténelem egyik, ha nem a legtöbbet szenvedett és megélt, legerősebb és legvagányabb női karaktere, azaz Maggie Rhee. Rengeteg gondolat ötlik fel bennem, ahányszor csak ő kerül szóba, és nem is tudom egészen pontosan, hogy mit is kéne róla mondanom, ugyanis tényleg nem tudom szavakba foglalni, hogy mit érzek iránta. Számomra ő nem egy karakter, inkább a világmindenségem. Többet jelent nekem bárkinél és bárminél, és akármennyire hangzik ez nevetségesen, neki köszönhetem azt, hogy még élek. Ő mentett meg, és mint mondtam, bárhogyan is hangzik ez, teljesen igaz. Második legnagyobb kedvencem a hiábavaló halált halt Commander Lexa. Nem tudom pontosan megmagyarázni, hogy miért rá tekintek második kedvenc női karakteremként, de ez így van, és nem hinném, hogy bármi is tudna ezen változtatni. Inspiráló és csodálatos személyisége volt, és a mai napig nem tudom megérteni, hogy miért kellett olyan ostobán meghalnia, mint ahogy az történt. A harmadik legfőbb éltető erőm a Grey's Anatomy legvagányabb és legszeretetreméltóbb karaktere, Calliope Iphigenia Torres. Zseniális, és rendkívül inspiráló már csak az, ahogyan levegőt vett, és rengeteg mindent köszönhetek az egyszerre aranyos és ártatlan, valamint vagány és vakmerő személyiségének. Végül, de nem utolsó sorban szeretnék részletesebben kitérni a valaha létezett egyik legtökéletesebb női karakterre, akit csak megalkothattak - ez pedig nem más, mint Jennifer Jareau. A könnyeimet kell visszafojtanom, ha szóba kerül ő, ugyanis nem túlzot, ha azt mondom, hogy jobban szeretem őt, mint az életemet. Félelemetes, hogy az utóbbi időben mennyi erőt és bátorságot nyújtott nekem már csak a puszta létezésével is, és akárhányszor csak feltűnik a képernyőn, muszáj mosolyognom, tudván, hogy abban a tizenkét évadban, amennyiben szerepelt, rengetegszer segített a lelkemnek. A további kedvenceim ezután már nincsenek is sorrendben, csak felsorolásként tudom megmutatni nektek.
⊱⊱ rosita espinosa, eretria, lexie grey, emily prentiss, tara chambler, octavia blake, leia organa, penelopé garcia, michonne grimes, luna kom floukru, raven reyes, enid rhee, angela montenegro, april kepner, sasha williams, padmé amidala, katniss everdeen, cristina yang, temperance brennan, johanna mason, melanie stryder, elle greenaway, mirande bailey, rey kenobi, morgana, effie trinket, cressida, jyn erso, trini kwan, amberle elessedil, amy farrah-fowler, sarah manning, helena, izzie stevens, camille saroyan.

Férfi karakterek ; a sort egyszerűen képtelen lennék mással kezdeni, mint az ikonikus, a hihetetlenül aranyos, a magával sosem törődő, a hűséges, és a csodálatos lelkű Glenn Rhee-vel. A mai napig, majdnem egy év után is képtelen vagyok felfogni azt, hogy már nincs az élők között, és tartom magamat ahhoz a véleményhez, hogy nála tökéletesebb szívű és lelkű embert sosem fog tudni senki megalkotni. Hatalmas veszteség ő azóta is az életben, és próbálok megbarátkozni a tudattal, hogy már sosem látom viszont a képernyőmön. Nem sokkal, közvetlenül utána következik Paul Rovia, azaz a sorozatbéli becenevén az én csodálatos kis meleg férjem, Jesus. Akárcsak az előbbi, nagyszerű ember, úgy ő is utánozhatatlan és megismételhetetlen, szavak nem képesek kifejezni, mennyire kötődöm a személyiségéhez, és bár nem tudom megfogalmazni egész pontosan, hogy miért ő nálam a második, ez így van. Következzék John Murphy, kit bár korábban nem igazán kedveltem, az elmúlt pár hónapban olyan mértékig megimádtam az egész lényét, hogy az szinte büntetendő. Egyszerre vagány és humoros, kedves és reménytelenül romantikus, valamint elképesztően jóképű is, ami azt illeti. Zseniális karakternek tartom őt, olyan utánozhatatlan viselkedéssel és modorral, ami komolyan büntetendő, hogy mennyire dögös. Végül pedig, de semmiképp sem utolsó sorban ott van Rick Grimes, akinek a személyiségem egy olyan, hatalmas részét köszönhetem, amelyet bár nem sok ember ismer, aki mégis, az sosem tudná megmondani, hogy miatta alakult ki bennem az a viselkedés. Rendkívül jelentős részét képzi az életemnek, és nem is tudom, hogy mi lenne velem nélküle - mindenképp egy üres, és rideg ember volnék.
⊱⊱ mark sloan, alex karev, carl grimes, jasper jordan, king ezekiel, darth vader, han solo, gale hawthorne, finnick odair, daryl dixon, spencer reid, felix dawkins, leonard hofstadter, seeley booth, owen hunt, rajesh koothrappali, lance sweets, derek morgan, jack sparrow, merlin, allanon, jake sully, billy cranston, david rossi, sheldon cooper, jack hodgins.

Barátok

Audrey Jane
Audrey Jane

Witch™

Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2

#EvilRegal

Lisanne
Lisanne

freak

madeleine.
madeleine.

visszatérő vendég

Bloo.
Bloo.

alien ☾

Üzenőfal

Lisanne I LOVE U TOO BABYGURL (megjobban luvolnalak ha instan is visszairnal:3)

2017.10.16. 21:09

Lisanne (nem mintha az oldaladat nézném khm nem)

2017.10.16. 18:06

Lisanne TIÉD HALSEY LAPJA OMGMGGGGGGGGMGMGMG I'M SO PROUD OF YOU AND YOU ARE AMAZING

2017.10.16. 18:06

Bloo. A VÉGÉN MÉG ELHISZEM, HOGY TÉNYLEG JÓ

2017.10.10. 19:07

Bloo. VÁLASZOLTAM

2017.10.10. 19:07

Selenie Szia! Bocsi a jelölésért, teljesen véletlen volt. A mire gondoltok most? topikból jöttem a profilodra, és azonnal szavaztam is, mert őszintén nagyon jó érzés volt olvasni a soraidat, teljes mértékig igazad van és még meg is hatott amit írtál. És a profilod sem utolsó. :)

2017.10.09. 22:10

Bloo. AHA VALÓS. Amúgy köszönöm szépen!^^ TUDOM. ÉN IS SÍROK.

2017.10.08. 09:09

Bloo. ne sírj, szerzek netet

2017.10.06. 19:07

Bloo. ssssh ne legyél szívritmusgörcsös!

2017.10.06. 19:07

Bloo. NEM UTÁLLAK LMAO

2017.10.06. 19:07

Bloo. bezzeg a héven nem fangörcsöltél annyira;(((

2017.10.06. 19:07

Bloo. bocsesz rajta vagyok az ügyön, amúgy is kell farmoznom

2017.10.06. 19:07

Bloo. hetest írtál nyolcas helyett lol köszönöm szépen^^ mennék, de meg kell osztatnom a netet hozzá

2017.10.06. 18:06

Bloo. lázadunk, lázadunk? amúgy ötös lett:3

2017.10.06. 18:06

Bloo. legyél rám büszke ma feleltem töriből és lefutottam 400 m-t 1:56 alatt

2017.10.06. 18:06