Starity

Lisanne profilja

Lisanne blue red white yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2015. december 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • tigress

the best liars are always tell the truth

Lisanne
Utoljára aktív: Tegnap, 14:10Státusz módosítva: 2018.06.14. 22:10

Bemutatkozás


I'M NOT CRIMINAL, YOU KNOW.
I'M JUST INSANE.

gabriella × pisces × fifteen × bi the way × hotter than hell × womanizer™ × ocean vibes × psychopath alert × devil with kindness × prom queen × healer × how to get away with murder? × negativity only × realistic & idealistic at the same time

Gabriellának hívnak, de ez előbb is kiderült – mint ahogy az életévem is, ezért nem szeretném ismételgetni önmagamat. Halak csillagjegyű egyén volnék szűz -aka unalmas- aszcendenssel. Kétféle személyiséggel rendelkezek, és itt most nem a skizofréniára gondolok. Egyszer vagyok félénk, visszahúzódó, csendes, olykor pedig hangos, beszédes, szókimondó, de mindegyik esetben kiszámíthatatlan és titokzatos volnék, talán ezek tesznek érdekessé. Önbizalmam rettentően sok, annak ellenére, hogy nem vagyok egy vékony ember, viszont megelégszek azzal, amim van, és elfogadom, szeretem. Nem hittem, és talán sohasem fogok hinni a véletlenekben. Általában a negativitás jellemez, ezért van talán, hogy nehezen viselem el a feszültséget, és akármilyen vitát. Mindig próbálom megkeresni a kiskaput, ami miatt megúszhatom a sok balhét.

Szeretem:
az asztrológiát, a kínai ételeket, a viharokat, esős időjárást, záport, összefoglalva - a másoknak nevezett rossz időt, a lakberendezést, pszichológiát, és jogot, utazás, fodrászattal kapcsolatos dolgokat, magabiztosságot, titokzatosságot, a tetoválásokat és a piercing-eket, a sárga színt és annak az összes árnyalatát, hideg idő, akció, thriller, horror, vagy krimi filmeket/sorozatokat, stb.

Nem szeretem: meleg időjárás és nyár, édességeket, kávét, teát, romantikus filmeket, a kék színt, az igazságtalanságot, a túl nagy és túl sok tetkót, a skorpió és kos csillagjegyű embereket -általánosságban-, túlzottan pop dalokat, krétákat, nyers hús állagát és szagát, homofóbiát, elítélést, rasszizmust, állatkínzást, stb.

                welcome to the end of eras, iced melted back to life               


KATHERINE GRACE MCNAMARA & CAMREN RENEE BICONDOVA
aka my angels, wives, soulmates

Kényszeríteni se lehetne arra, hogy válasszak közöttük, és erre ma jöttem rá igazán. Mindkettő lány egy csodálatos személy, tehetséggel, bájos tulajdonságokkal, rengeteg erővel, és ami a legfontosabb, egyediséggel. Ők az én fényem, a világosság a sötétség után.

Camren Renee Bicondova, vagy inkább szólítsam tökéletességnek? Igaz, nem olyan sok ideje ismerem, mint Kat-et, még is tisztában vagyok vele, mennyit segített, mikor igazán magam alatt voltam. A mosolya, a nevetése, egyszerűen mindene a drogom lett egy hónap alatt. Rettentően tehetséges, legyen szó táncolásról, akár színészetről, amit csinál, abban lehetetlen legyőzni. Elsőszámú woman crush-om, valószínűleg ő is marad. Legyen rövid, fiús haja, hosszabb lányos, nekem akkor is szépséges marad, csináljon bármit. A szeretetem felé nem csökken, hanem napról napra nő.

Katherine Grace McNamara egy angyal. Az én kis őrangyalom. Nem úgy tekintek rá, mint CamCam-re, ő sokkalta jobban inkább példaképem, mint plátói feleségem. Iszonyatosan sok éve ismerem és szeretem, sajnos mikor a Shadowhunters kijött, nem támogattam, pedig ez egy nagy hiba volt. Az évek alatt nem keveset fejlődött a színészi tehetsége, de nem is ezért szeretem leginkább. Hanem a személyisége végett. Olyan csodálatos pozitivitással rendelkezik ez a lány, hogy már fájóan tökéletes. Mosolya szebb, mint a naplemente, nevetését pedig kellemesebb hallani, mint akármi mást. Hihetetlenül szeretem, talán legjobban ezen a földön.

További kedvenceimhez tartozik Lesley-Ann Brandt, Alicia Vikander, Cory Michael Smith, Jack Falahee, Matthew Daddario, Dove Cameron, Dominique Provost-Chalkley, Malese Jow, David Mazouz, Jessica Lucas, illetve Lauren Jauregui is.

Barátok

ariana grande14
ariana grande14

tattooed girl

Fylia
Fylia

ʀʜᴇᴇ ♡

Loreen.
Loreen.

jeed

mikaelah
mikaelah

visszatérő vendég

Fallon
Fallon

06.07

millesa
millesa

új tag